I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Kultura

Uskoro novi izgled foajea Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“

Rešenjem o dodeli sredstava za sufinansiranje od 13. septembra 2016. godine omogućeno je da se započne sa adaptacijom i sanacijom dela zgrade N„Toša Jovanović”.  Radovima će biti obuhvaćeno uređenje foajea i hidroizolacija na spoljašnjem zidu koji se nalazi naspram Narodnog muzeja Zrenjanin.

 

 Radovi su započeti 6. novembra 2017. godine, izvođač je firma MV „Razvoj” iz Kleka, a vrednost konkursnog projekta je oko 17 miliona dinara. Očekuje se da će novi izgled foajea, kao i ostali predviđeni radovi na zgradi NP „Toša Jovanović” biti okončani do kraja godine, a ukoliko ne dođe do nekih nepredviđenih okolnosti, zrenjaninsko pozorište posle Božića nastavlja sa redovnim igranjem predstava.

PerSu marketi

Ovom prilikom glumački ansambl i uprava Pozorišta saopštili su  da se zbog pomenutih radova novogodišnja predstava na Lutkarskoj sceni neće igrati, te da se ni doček Deda Mraza i dodele paketića za kolektive firmi neće organizovati. S nadom da će roditelji i deca, kao i ljubitelji teatra iskazati razumevanje za situaciju u kojoj smo se našli, radujemo se budućim susretima u obnovljenom i  lepšem izdanju naše pozorišne kuće.

Sredstva su odobrena na osnovu Konkursa Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije od 26. februara 2016. pod nazivom „Gradovi u fokusu“.  Tako se i  Gradu Zrenjaninu  pružila šansa da delimično reši probleme dotrajalih, urušenih i nefunkcionalnih delova svojih zdanja.  

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh