I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Kultura

Učenica Muzičke škole „Josif Marinković“ nastavlja školovanje u Beču

Anja Popadić učenica Srednje muzičke škole „Josif Marinković“ u Zrenjaninu upravo završava školovanje u ovoj ustanovi.

Ona je kao i niz njenih drugara i kolega iz škole tokom prethodne 4 godine ostvarila niz zapaženih nastupa tokom školovanja i nagrađivana je nizom domaćih i međunarodnih nagrada. Svoju ljubav prema pevanju koju gaji od najranijeg uzrasta rešila je, kako samo kaže, da usavrši do kraja te je zato pokušala i uspela da upiše Akademiju u Beču –  Konzervatorium Rihard Wagner.

Anja je rođena  09.jula 1997. Srednju muzičku školu koju upravo završava  upisala je 2013. u klasi profesorke Ane Aleksić Šajrer na solo pevanju. U nižoj muzičkoj školi svirala je gitaru.

I Taxi Zrenjanin

Od niza nagrada Anja je izdvojila Međunarodno takmičenje „Mita Topalovic“ u  Pančevu gde je osvojila dve druge i jednu treću nagradu,  Međunarodno takmičenje „Voce di primavara“ u Temišvaru sa jednom drugom i jednom prvom nagradom, Međunarodno takmičenje „Lav Mirski“ u  Osijek gde je osvojila dve druge i jednu prvu nagradu, Međunarodno takmičenje „Vera Kovač Vitkai “ u Novom Sadu prva nagrada, te  Republičko takmičenje u Beogradu na kom je osvojila treću nagradu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Anja je svoj raskošni pevački talenat i svestranost pokazala i kao deo grupe Vanya con Trios sa kojima je nastupala od januara do avgusta 2015. pri tom snimivši i nekoliko produkcijski vrhunskih i  zapaženih  video spotova. O svom dosadašnjem muzičkom putu Anja je govorila u kratkom video-intervjuu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh