I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Kultura

U susret vaskrsu sa pesmom zrenjaninske dečice (VIDEO)

„Mir i sloga i vera u Boga“ naslov je multimedijalnog izdanja na CD-u i u pisanoj formi kao notarica duhovnih pesama za decu i omladinu, autorke Vedrane Ćurić Dabović.

U bioskopskoj sali MZ „Veljko Vlahović“ uz prigodan duhovni i umetnički program priređena je prezentacija ovog izdanja uz emotivno obraćanje same autorke. Kako je sama navela želela je da na svoj način da uvod u najveći hrišćanski praznik pred nama Vasrks.

U muzičkom delu programa nastupili su Dečiji crkveni hor „Sveti Arhangel Mihailo“, Ženski crkveni hor“Sveti Arhangel Mihailo“ uz dirigenticu Milicu Dosković, Hor III5 i III6 razreda OŠ“Petar Petrović Njegoš“ učiteljica Lidije Golić i Nataše Frenc kao i Maša Dosković kao solista. Prisutnim građanima obratio se i starešina Hrama Svetog Arhangela Mihaila u Zrenjaninu jerej Veselin Vlaški.

Fordomanija

Vedrana Ćurić Dabović rođena je 1966. u Kleku. Od 1987. godine živi u Bijeloj u Crnoj Gori. Član je crkvenog hora „Roždestvo“. Ceo život osim porodici koju smatra stubom života posvetila je duhovnoj reči i pesmi, a inspiracija su joj deca. Tako su i kako sama kaže, svakom naslovu njenih pesama kumovala upravo deca pomenutog hora.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh