I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Kultura

U susret vaskrsu sa pesmom zrenjaninske dečice (VIDEO)

„Mir i sloga i vera u Boga“ naslov je multimedijalnog izdanja na CD-u i u pisanoj formi kao notarica duhovnih pesama za decu i omladinu, autorke Vedrane Ćurić Dabović.

U bioskopskoj sali MZ „Veljko Vlahović“ uz prigodan duhovni i umetnički program priređena je prezentacija ovog izdanja uz emotivno obraćanje same autorke. Kako je sama navela želela je da na svoj način da uvod u najveći hrišćanski praznik pred nama Vasrks.

U muzičkom delu programa nastupili su Dečiji crkveni hor „Sveti Arhangel Mihailo“, Ženski crkveni hor“Sveti Arhangel Mihailo“ uz dirigenticu Milicu Dosković, Hor III5 i III6 razreda OŠ“Petar Petrović Njegoš“ učiteljica Lidije Golić i Nataše Frenc kao i Maša Dosković kao solista. Prisutnim građanima obratio se i starešina Hrama Svetog Arhangela Mihaila u Zrenjaninu jerej Veselin Vlaški.

Fordomanija

Vedrana Ćurić Dabović rođena je 1966. u Kleku. Od 1987. godine živi u Bijeloj u Crnoj Gori. Član je crkvenog hora „Roždestvo“. Ceo život osim porodici koju smatra stubom života posvetila je duhovnoj reči i pesmi, a inspiracija su joj deca. Tako su i kako sama kaže, svakom naslovu njenih pesama kumovala upravo deca pomenutog hora.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh