I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Kultura

U „Kulturnom centru“ predavanja o mladima, ciklus filmova, stand-up komedija

PRIJEM U GRADSKI DEČJI HOR KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA

Pozivamo Vas da postanete članovi Gradskog dečjeg hora Kulturnog centra Zrenjanina. Prijave na broj telefona: 064/8116482 i 065/3567501. Hor okuplja decu predškolskog i osnovnoškolskog  uzrasta od 5 do 15 godina. Članstvo u horu je besplatno.

Utorak, 5. maj – IZLOŽBA

U utorak, 5. maja, u organizaciji Predškolske ustanove Zrenjanin,  biće otvorena izložba dečjeg likovnog konkursa „Crtež 2015 – Ta divna stvorenja“. Svečano otvaranje zakazano je za 11 časova u Holu Kulturnog centra.

Sreda, 6. i četvrtak, 7. maj – CIKLUS FILMOVA BILI VAJDLERA

FILM „LJUBAV POPODNE“

U okviru ciklusa filmova Bili Vajdlera u sredu, 6. i četvrtak, 7. maja u maloj sali Kulturnog centra od 20h biće emitovan film „Ljubav popodne“ (1957, 116’) Igraju: Gari Kuper i Odri Hepbern. Ulaz na projekcije je besplatan. Ariane Čavase je kći privatnog detektiva Kloda, koji radi na slučaju izvesnog gospodina X. Gospodin X sumnja da njegova supruga u Parizu tajno ljubuje sa zgodnim bogatašem, Amerikancem Frankom Flanaganom. X-ove sumnje se pokažu tačnima i on u jednom telefonskom razgovoru Klodu otkrije da planira ubiti ljubavnika. Ono što njih dvojica nisu znali, jeste da je Ariane prisluškivala njihov razgovor i da ju je intrigiralo ono što je čula, a pogotovo lik zavodnika Flanagana. Maskira se u bogatu devojku, zavodnicu i pohita u hotel spasiti ljubavnika od besa ljubomornog muža. Flanagan se odmah zainteresuje za nju i na sve načine pokušava osvojiti tajanstvenu i šarmantnu devojku. Idući dan se vraća u Ameriku, a Ariane, potpuno zaljubljena, prati njegove ljubavne poduhvate u novinama. Kad se ponovo vrati u Pariz, unajmi Kloda da sazna sve o Ariani. Kad on poveže konce, zamoli Franka da ne slomi devojčino srce.

Petak, 8. maj – PREDSTAVLJANJE ISTRAŽIVANJA „MLADI I ZNANJE O MENTALNIM POREMEĆAJIMA“

Predstavljanje istraživanja „Mladi i znanje o mentalnim poremećajima“ biće održano u petak, 8. maja u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova. Govore: Dr Ružica Knežević – psihijatar, Kristina Rajačić – sociolog i Ljubomir Korać – inženjer.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Petak, 8. maj – MEDIJI I RADNIČKA BORBA, PREDSTAVLJANJE PORTALA „MAŠINA“

U petak, 8. maja u maloj sali Kulturnog centra od 19h biće održana tribina –  Mediji i radničke borbe – predstavljanje portala „Mašina“. U razgovoru će učestvovati: Andraš Juhas, Marko Miletić i Branislav Markuš. Razgovor moderira: Miroslav Samardžić.

Petak, 8. maj – IZLOŽBA „FORMAT MALI“

Deveta Međunarodna putujuća izložba „Format mali – Srbija 2015“ – u organizaciji Art centra Beograd, biće otvorena u subotu, 9. maja u izložbenom holu Kulturnog centra Zrenjanina. Postavku čine grafike, ulja, akvareli, crteži i instalacije malih formata 57 autora različitih tehnika i poetika. Svečano otvaranje zakazano je za 19  časova.

Subota, 9. maj  KOMEDIJA – “NESHA BRIDGES – PRIČA UNEDOGLED”

U subotu, 9. maja na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina biće odigrana Stand Up komedija “Nesha Bridges – Priča unedogled”. Predstava počinje u 20 časova. Neša Bridž je jedan od najboljih imitatora sa naših prostora, širim masama poznat kao prvi hejter Rikija Martina i ružniji dvojnik Novaka Đokovića. Imitator sa prepoznatljivim humorom dolazi da nam pokaže zašto se za njegov nastup traži karta više. Komičar koji nikada ne zapisuje svoj tekst i tvrdi da je život stand up i stand up život. Njegov nastup se velikim delom zasniva na realnim pričama i likovima “iz kraja” i sjajnom imitacijom istih. Nasmejaćete se, ostaćete zabezeknuti i pomisliti da je to što radi genijalno…Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od12 do 18h. Cena: 350,00 dinara.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh