I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Kultura

U Kulturnom centru film „Lihvar“, predstava „Kakva ti je žena – takav ti je život“, izložbe i predavanja

FILM “LIHVAR” 

U ponedeljak, 24. maja u Velikoj sali Kulturnog centra u terminima od 18 i 20h prikazuje se domaći kriminalistički film – “Lihvar”. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra po ceni od 250 dinara. Mundir (45) je zelenaš, bivši bokser koji se uvek drži svog kodeksa: niko mu nikada ne ostaje dužan i nikome nije dužan. Jedan dan u životu zelenaša u malom gradu u Srbiji kome se život okreće naglavačke zbog gluposti u trenutku kada je bio na korak do sna i jedna nesmotrenost ga dovodi u problem sa policijom i kriminalcima. Mundir uspeva da postigne skoro sve stvari koje je planirao toga dana, ali da li je možda nešto propustio? Da li je ostavio neki trag?

PREDAVANJE – FUNKCIONALNA HRANA 21. VEKA

Predavanje na temu “Funkcionalna hrana 21. veka – Prirodni proizvodi iz perspektive naučnika” biće održano u utorak, 25. maja u Maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina. Predavačice su: Marija Ivanov i
Jovana Petrović. Program počinje u 19h. Predavačice su naučnice sa Instituta za biološka istraživanja “Siniša Stanković” – Instituta od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju, Univerziteta u Beogradu. Program se organizuje pod pokroviteljstvom Centra za promociju nauke.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

FILMSKI FESTIVAL „SLOBODNA ZONA“

Gostovanje petnaeste turneje filmskog festivala „Slobodna zona“ završava se u Kulturnom centru u sredu, 26. maja sa nemačkim igranim filmom – „Roka – devojčica koja će spasiti svet”. Projekcija počinje u 20h u Maloj sali, ulaz je besplatan.

DEČJI PROGRAM

U subotu, 29. maja u okviru onlajn dečjeg programa Kulturnog centra održaće se radionica škole računara „Nimiko“ – „Kako pametno koristiti Internet“. Radionica počinje u 10 časova na Fejsbuk strani Kulturnog centra.

PREDSTAVA “SUMRAK BOGOVA”

U subotu, 29. maja u 20h u Kulturnom centru Zrenjanina biće izvedena pozorišna predstava „Sumrak bogova“. Predstava od samog početka, od premijernog igranja, dobija odlične kritike i osvaja brojne nagrade. Glumačku ekipu čine: Milan Lane Gutović, Branka Katić, Isidora Simijonović, Vladan Milić, Pavle Pekić, Jovo Maksić, Milan Čučilović, Milica Zarić i Vanja Nenadić. Scensku adaptaciju rađenu po motivima čuvenog filma Lukina Viskontija o usponu i propasti Esenbekovih, bogate porodice industrijalaca, napisao je hrvatski pisac Ivor Martinić, a na sceni Beogradskog dramskog pozorišta režirao je Jagoš Marković. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina, od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 1300 dinara.

Sve informacije o prodaji karata možete dobiti i na broj telefona 023/566-712 i 063/ 562-783

REGIONALNA HIT KOMEDIJA „KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT“

Regionalna hit komedija „Kakva ti je žena, takav ti je život“ biće izvedena u Kulturnom centru Zrenjanina u subotu, 12. juna. U predstavi igra Dragan Marinković Maca koji je i autor ove komedije. Predstava počinje u 20 časova. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 1000 dinara.

IZLOŽBA ART KVADRAT SRBIJA 2020-21.

Otvaranje 20. maja u 12h. Međunarodna putujuća izložba ArtKvadrat Srbija 2020-21. Otvorena je do 6. juna u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina. Izložbu čine radovi pedesetak autora koji su učestvovali na konkursu umetničke asocijacije ArtCentar. Karakteristika ove postavke je i ta da u, svakom gradu, mestu gostovanja, radove ocenjuje publika a pobednik je onaj autor koji je sveukupno dobio najviše glasova za svoj rad.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh