I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Dobre Vesti našeg grada

U jednom mesecu Kroz „Slikaonicu“ prošlo 400 dece

Kroz projekat „Slikaonica“ koji subotom organizuje Savremena galerija, u toku jednog meseca prošlo je 400 dece iz Zrenjanina.

Mogućnost da slikaju, crtaju i vajaju uz savete akademskih slikara, privukla je pažnju roditelja koji žele da njihova deca kreativno provode slobodno vreme.

P1010132
Cilj organizovanja „Slikaonice“ je da raznim likovnim tehnikama edukuje i likovno obrazuje decu uzrasta od dve do deset godina. Radionice su besplatne kao i materijal za rad koji je obezbedila Savremena galerija.

Mališani su do sada najviše interesovanja pokazali za slikarsku tehniku akvarel, a na jednom od poslednjih susreta, utisak im je ostavio rad sa glinom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

slikaonica1
– Jedan od zadataka u „Slikaonici“ bio je da oslikaju razne oblike morskih životinja, izvajanih u školskoj glini, što je kod njih izazvalo izuzetnu kreativnost. Najdraže im je bilo što su svoje radove mogli da ponesu kući. Veliko interesovanje pokazali su i za slikanje na hameru, postavljenom na zidovima izložbenog dela Galerije. Pripremamo još mnogo kreativnih iznenađenja, a planiramo da krajem godine dodelimo prikladne nagrade za dečiji uloženi trud, kaže za I ove Zrenjanin koordinator projekta „Slikaonica“, Jelica Milivojev.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh