I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Kultura

Torbica, Boškić i Čvarkov ponovo izazvali erupciju smeha (VIDEO)

Urnebesnom predstavom „Velika reforma“ trio iz „Državnog posla“ predstavio se Zrenjaninskoj publici u Kulturnom centru.

Sve ono što inače rade već punih 7 godina u popularnom tv serijalu Torbica, Boškić i Čvarkov pokazali su i u jednoj dužoj, kako sami kažu „celovečernjoj“ formi. Kroz niz odvojenih sekvenci u predstavi pratimo šta je snašlo popularne arhivatore na putu promena i tranzicije u novom Evropskom društvu kao i njihove reakcije. Pored prepoznatljivih gegova i pošalica „arhivatori“ se ovog puta pojavljuju i ulozi, pevača, plesača pa čak i stripera.

Predstavu je režirao Petar Jovanović, a autori teksta su i sami glumci Dejan Ćirjaković, Nikola Škorić i Dimitrije Banjac. – Predstava je po mom mišljenju do sada najbolja i najdinamičnija od tri koliko smo ih uradili. Trudili smo se oko svakog detalja, a u prilog tome govori i činjenica da smo pripreme počeli još letos – kaže Dejan Ćirjaković.

I Taxi Zrenjanin

Pogledajte delove ove urnebesne predstave i zbog čega će „arhivatorima“ naš grad ponovo biti u centru pažnje u jednoj od novogodišnjih epizoda.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh