I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Kultura

Stand up Srđana Dinčića „Đavo iz jagode“ u Zrenjaninu

U petak, 22. januara jedan od najboljih stand up komičara Srđan Dinčić izvešće na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina predstavu „Đavo iz jagode“. Predstava počinje u 20 časova.

dincic

Srđan Dinčić – komičar, i jedan od scenarista emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ kao i učesnik/voditelj emisije „Četiri i po muškarca“ u svojoj uspešnoj karijeri nekoliko godina unazad, ima i više stotina posećenih i veoma zapaženih teatarskih, klupskih i festivalskih nastupa u Srbiji i zemljama iz regiona.

Kroz svoje zanimljivo iskustvo stand up komičara, Dinčić pokazuje kako je svačije mišljenje važno: „Nije potrebno znanje i iskustvo da bi se formiralo mišljenje. Svako može izneti svoje zapažanje o bilo čemu, zapakovati ih u što zanimljiviju ambalažu, tako ih donositi ljudima i ostaviti im da oni sa tim rade šta hoće.“

Fordomanija

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina od ponedeljka, 11. januara, svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena karte je 400 dinara, a za đake i penzionere je 200 dinara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh