I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Dobre Vesti našeg grada

Soundlovers spontano najavio centralno ime četvrtog festivala

Na zvaničnoj facebook stranici ovog festivala večeras je spontano i najavljeno centralno ime četvrtog festivala Soundlovers.

U pitanju je Belgijski DJ i producent JUNIOR JACK do sada najpoznatije ime koje će posetiti Zrenjanin od samog osnivanja ovog festivala, sada već davne 2009. godine.

Junior će kako nezvanično saznajemo na festivalu Soundlovers nastupiti u Petak 27. Jula.

Festival će i ove godine trajati dva dana a biće konceptualno podeljen na noć muških disk džokeja koje je u petak 27. i noć ženskih disk džojkeja u subotu 28. jula.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Prošlogodišnji Soundlovers festival odoleo je velikim izazovima poput dana žalosti,ali i kiše koja je neprestano padala tokom druge festivalske večeri.Uprkos svemu, festival je posetilo preko 4000 ljudi iz Zrenjanina i drugih gradova, dok se za ovu godinu najavljuje internacionalna kampanja.

Naš portal biće i jedan od glavnih medijskih pokrovitelja ovog muzičkog dogadjaja koji je po našem mišljenju od strateške važnosti za razvoj turističke ponude grada Zrenjanina.

Više informacija dobićete putem zvaničnog festivalskog sajta koji je od 01. juna pušten u rad , a koji se nalazi na adresi http://soundlove.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh