I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Kultura

Školarci šeširima ulepšali ulice grada (VIDEO)

Specifičnim defileom centrom grada đaci više zrenjaninskih škola prikazali su svoje kreativne radove, svakojake vrste šešira od svih mogućih vrsta materijala i ideja.

Manifestacija „Šeširijada“ prošle godine je osmišljena u OŠ „Žarko Zrenjanin“ tako da učenici sami prave šešire u školi ili kod kuće. Ideju su dale  nastavnice Ljudmila Vorkapić i Snežana Vranješ, a inicijativi se priključila i nastavnica Iboljka Erić.

–  Kako je akcija naišla na veliki odziv i interesovanje, u školi se odjednom stvorio ogroman broj šešira i došli smo na ideju da ih nekako i prikažemo i tako se rodila ideja da napravimo defile u centru grada „Šeširijadu“ –  kaže Ivana Bošnjak direktorka OŠ „Žarko Zrenjanin“.

PerSu marketi

Ove godine inicijativi su se u velikom broju priključili i đaci OŠ „Đura Jakšić“, „Vuk Karadžić“, „Servo Mihalj“, „2. Oktobar“i „Petar Petrović Njegoš“. Nakon šarenog i veselog defilea centrom Zrenjanina usledio je još veseliji i šareniji muzički program u Kulturnom centru.  Veselu atmosferu zabeležili smo i u video prilogu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

 

  • Divider

  • Divider
Na vrh