I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Bioskop

Raspored projekcija u bioskopu Cinema za 13.-15.11.2015.

Petak (13. novembar)

16:00 – SNUPI I ČARLI BRAUN 3D (animirani)
18:00 – IGRA U TAMI
20:00 – SPEKTRA

Subota (14. novembar)

14:00 – HOTEL TRANSILVANIJA 2 3D (animirani)
16:00 – SNUPI I ČARLI BRAUN 3D (animirani)
18:00 – PORED MENE
20:00 – SPEKTRA

Nedelja (15. novembar)

14:00 – HOTEL TRANSILVANIJA 2 3D (animirani)
16:00 – SNUPI I ČARLI BRAUN 3D (animirani)
18:00 – SPEKTRA
20:30 – SPEKTRA

Cene ulaznica za sve projekcije – 250 dinara

PerSu marketi

RV blagajne: Petak (15h-20h), subota (13h-20h) i nedelja (13h-20:30)

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

facebook.com/BioskopCinemaZR

IGRA U TAMI [13.11.]

igra-u-tami-plakatRežija: Jug Radivojević

Uloge: Tamara Dragičević, Viktor Savić, Vuk Kostić, Borka Tomović, Vladica Milosavljević, Nenad Nenadović, Igor Damnjanović

Žanr: Drama

Jezik: Srpski

Zemlja: Srbija

Trajanje: 98 min

Linkovi: IMDB

Projekcija od 18h

Cena: 250 dinara

„Igra u tami“ je ljubavna priča motivisana pripovetkom “ Aska i vuk” Nobelovca Ive Andrića. Vuk (Viktor Savić), ogrezao u prljave poslove – trgovinu ženama, okrutan i nemilosrdan, uvlači Asku (Tamara Dragičević) u svoje kandže, zahvaljujući dobro razrađenoj mreži seks trafikinga. Svojim plesom i lepotom Aska uspeva da u Vuku probudi ljubav, čovečnost, ali i san o estradi i boljem životu. Vuk po prvi spoznaje ljubav, koja ga iz korena menja. Film „IGRA U TAMI“ je zasnovan na istoimenoj predstavi autorske ekipe, koja stoji i iza ovog filmskog projekta.

SPEKTRA [od 13.11. do 15.11.]

spectre-final_srb_plakatRežija: Sam Mendes

Uloge: Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, Ralph Fiennes, Dave Bautista

Žanr: Akcija / Avantura

Jezik: Engleski

Zemlja: Velika Britanija / SAD

Trajanje: 147 min

Linkovi: IMDB / Oficijalni sajt

Projekcije od 20h (13.11. i 14.11.) / 18:00 i 20:30 (15.11.)

Cena: 250 dinara

Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslaće tajnog agenta 007 u misiju u Meksiko, a potom i u Rim gde će upoznati Luciju Skiaru, prelepu i misterioznu udovicu poznatog kriminalca. Bond će se infiltrirati na tajni sastanak i otkriti postojanje zlokobne organizacije poznate pod imenom Spektra. U međuvremenu u Londonu, Maks Denbih – novi direktor sektora za nacionalnu bezbednost, istražuje Bondove ranije zadatke i traži razloge zbog čega je MI6, kog vodi M uopšte potreban. Agent 007 tajno zatraži pomoć, kako bi pronašao Medlin Svan, ćerku njegovog neprijatelja kod kojeg se nalazi trag koji vodi do otkrivanja SPEKTRE. Kao ćerka ubice, Medlin razume Bonda više od bilo koga drugog. Kako se on približava srcu Spektre uskoro saznaje za zastrašujuću povezanost između sebe i neprijatelja kog sve vreme pokušava da pronađe.

PORED MENE [14.11.]

film-pored-mene-plakatRežija: Stevan Filipović

Uloge: Hristina Popović, Mirjana Karanović, Dragan Mićanović, Nikola Glišić, Milica Majkić, Matea Milosavljević, Katarina Pešić, Rastko Vujisić, Marko Panajotović, Milivoje Miša Stanimirović, Darko Ivić, Jovan Zdravković, Nikola Dragutinović

Žanr: Drama

Jezik: Srpski

Zemlja: Srbija

Trajanje: 95 min

Linkovi: IMDB / Oficijalni sajt

Projekcija od 18h

Cena: 250 dinara

I tako, umesto planiranog odlaska na ekskurziju, učenici iz IV-3 ostaju zaključani u školi – bez mobilnih telefona i interneta! Od tog trenutka, sve grupe u razredu, od sportista i navijača, preko fenserki i hipstera, do štrebera i gotičarki, po prvi put moraju da rade zajedno, u pokušaju da nađu rešenje. Neki od njih su u panici, poput odlikašice Sofije (Jelena Puzić), košarkaš Strahinja (Nikola Glišić) pokušava da zavede red, njegova devojka Jelena (Milica Majkić) i drugarice ne mogu da prežale otkazanu ekskurziju, a školski diler Tadija (Darko Ivić) i ekipa imaju i većih problema. S druge strane, Lazar (Slaven Došlo) i Isidora (Gorica Regodić), u toj noći vide priliku za žurku koja će da protrese temelje škole. Nove ljubavi, stara neprijateljstva i duboko čuvane tajne će isplivati na površinu, u noći koja će promeniti sve, a Oljini učenici će po prvi put biti u situaciji da vide osobe pored sebe nekim drugim očima. Do kraja večeri, možda će neko i pronaći odgovor na temu sastava koji im je razredna zadala – “Ljubav“.

SNUPI I ČARLI BRAUN – FILM O KLINJAMA 3D (SINHRONIZOVANO) [od 13.11. do 15.11.]

klinje-plakatRežija: Steve Martino

Uloge: Noah Schnapp, Hadley Belle Miller, Bill Melendez, Noah Johnston, Rebecca Bloom, Anastasia Bredikhina

Žanr: Animirani / Komedija / Avantura

Jezik: sinhronizovano na srpski

Zemlja: SAD

Trajanje: 93 min

Linkovi: IMDB / Oficijalni sajt

Projekcije od 16h

Cena: 250 dinara

Kultni američki autor Čarls Šulc poklonio je svetu avanture Čarlija Brauna i njegovog najboljeg prijatelja Snupija. Poslednji put Čarli Braun i družina na velikom platnu pojavili su se 1980. godine u filmu “Bon Voyage, Charlie Brown (And Don’t come Back!)” čiji je producent bio sin Čarlsa Šulca, Greg Šulc. Čarli Braun družina je živela uglavnom kroz strip čije je originalno ime “Peanuts” i koji u američkim novinama izlazi od 1950. godine. “Klinje” su jedan od najuticajnijih i najpopularnijih stripova u istoriji, ne samo u Americi, već širom sveta.

HOTEL TRANSILVANIJA 2 3D (SINHORNIZOVANO) [14.11. i 15.11.]

hotel-transilvanija-2-plakatRežija: Genndy Tartakovsky

Uloge: Adam Sandler, Kevin James, Steve Buscemi, Andy Samberg, Selena Gomez, David Spade, Mel Brooks

Žanr: Animirani / Komedija

Jezik: sinhronizovano na srpski

Zemlja: SAD

Trajanje: 91 min

Linkovi: IMDB / Oficijalni sajt

Projekcije od 14h

Cena: 250 dinara

Za hotel Transilvaniju čini se da su stvari konačno krenule na bolje… Drakulin hotel koji je u početku kao svoje goste prihvatao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što sada najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovek, a pola vampir) ne pokazuje znake pravog vampira. Dok se Mavis nalazi u poseti kod Džonijevih roditelja gde je očekuje pravi kulturni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Muraja, Vajna i Grifina kako bi sa svojim unukom Denisom prošao kroz „vampirski trening“. Međutim niko od njih nije svestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u porodičnu posetu hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo… šišmikolike!

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh