I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Bioskop

Raspored projekcija u bioskopu Cinema 16.10. – 18.10.2015.

Petak (16. oktobar)

17:00 – HOTEL TRANSILVANIJA 2 3D (animirani)
19:00 – PORED MENE (domaći film)
21:00 – MARSOVAC: SPASILAČKA MISIJA 3D

Subota (17. oktobar)

15:00 – HOTEL TRANSILVANIJA 2 3D (animirani)
17:00 – HOTEL TRANSILVANIJA 2 3D (animirani)
19:00 – AMANET (domaći film)
21:00 – PUT DO SLAVE 3D

Nedelja (18. oktobar)

15:00 – HOTEL TRANSILVANIJA 2 3D (animirani)
17:00 – HOTEL TRANSILVANIJA 2 3D (animirani)
19:00 – PORED MENE (domaći film)
21:00 – AMANET (domaći film)

Cene ulaznica za sve projekcije – 250 dinara

PerSu marketi

RV blagajne: Petak (16h-21h), Subota i Nedelja (14h-21h)

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

facebook.com/BioskopCinemaZR

HOTEL TRANSILVANIJA 2 3D (SINHORNIZOVANO) [od 16.10. do 18.10.]

hotel-transilvanija-2-plakatRežija: Genndy Tartakovsky

Uloge: Adam Sandler, Kevin James, Steve Buscemi, Andy Samberg, Selena Gomez, David Spade, Mel Brooks

Žanr: Animirani / Komedija

Jezik: sinhronizovano na srpski

Zemlja: SAD

Trajanje: 91 min

Linkovi: IMDB / Oficijalni sajt

Projekcije od 17h (16.10.) i 15h i 17h (17.10. i 18.10.)

Cena: 250 dinara

Za hotel Transilvaniju čini se da su stvari konačno krenule na bolje… Drakulin hotel koji je u početku kao svoje goste prihvatao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što sada najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovek, a pola vampir) ne pokazuje znake pravog vampira. Dok se Mavis nalazi u poseti kod Džonijevih roditelja gde je očekuje pravi kulturni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Muraja, Vajna i Grifina kako bi sa svojim unukom Denisom prošao kroz „vampirski trening“. Međutim niko od njih nije svestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u porodičnu posetu hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo… šišmikolike!

AMANET [17.10. i 18.10.]

amanet-plakatRežija: Nemanja Ćipranić

Uloge: Ljubomir Bulajić, Milena Živanović, Danica Maksimović, Svetozar Cvetković, Goran Radaković, Marija Vicković, Jelisaveta Orašanin

Žanr: Drama

Jezik: Srpski

Zemlja: Srbija

Trajanje: 93 min

Linkovi: IMDB / Oficijalni sajt

Projekcije od 19h (17.10.) i 21h (18.10.)

Cena: 250 dinara

Ovo je priča o Todoru, vrednom i ambicioznom studentu, koji živi skromno sa majkom. U njegovom životu, na čudan način, naizgled slučajno, pojavljuje se Višnja, trudna devojka kojoj je očajnički potrebna pomoć i zaštita. Njihov odnos veoma brzo prerasta u ljubav, koja se dodatno zakomplikuje kada Todor odluči da uspostavi vezu sa ocem, uspešnim biznismenom koji ga je napustio još kada je Todor bio dete. Ubrzo će se postaviti pitanje ko je Višnja, ko su negativci, a ko heroji i da li ih uopšte ima.

 

MARSOVAC: SPASILAČKA MISIJA 3D [09.10. i 10.10.]

film-marsovac-plakatRežija: Ridley Scott

Uloge: Matt Damon, Jessica Chastain, Michael Peña, Jeff Daniels, Sean Bean, Kate Mara, Kristen Wiig

Žanr: Akcija / Avantura / SF

Jezik: Engleski

Zemlja: SAD

Trajanje: 141 min

Linkovi: IMDB / Oficijalni sajt

Projekcije od 21h

Cena: 250 dinara

Tokom misije na Marsu, nakon zastrašujuće oluje posada svemirskog broda Ares ostavlja greškom astronauta Marka Vatnija (Met Dejmon) na nenastaljenoj planeti, pretpostavljajući da je umro. Međutim, Vatni je preživeo i našao se sam u zastrašujućim uslovima na planeti Mars. Sa malo namirnica, Vatni pokušava da opstane i pošalje signal na Zemlju da je živ.

PUT DO SLAVE 3D [11.10.]

put-do-slave-plakatRežija: Robert Zemeckis

Uloge: Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, Charlotte Le Bon, James Badge Dale, Clément Sibony

Žanr: Avantura / Biografski / Drama

Jezik: Engleski

Zemlja: SAD
 
Trajanje: 123 min

Linkovi: IMDB / Oficijalni sajt

Projekcije od 21h

Cena: 250 dinara

Uz pomoć mentora Pape Rudija i neobične grupe međunarodnih regruta, Petit i njegova družina nadjačaće sve izglede, izdaje, razmirice i bezbrojne opasnosti kako bi uspeli u svom ludom planu. Robert Zemekis, reditelj vanvremenskih hitova kao što su „Forest Gamp“, „Izgnanik“, „Povratak u budućnost“, „Polar Express“ i „Let“ ponovo koristi najmoderniju filmsku tehnologiju kako bi publici dočarao emotivnu i fantastičnim likovima ispunjenu priču. Uz inovativnu fotorealističnu tehnologiju i 3D efekat, film „Put do slave“ je istinsko filmsko iskustvo, prava prilika za filmofile širom sveta da osete kako je to biti u oblacima. Takođe, ovo je jedan od retkih filmova namenjen apsolutno svim generacijama (od 8 do 88 godina) – prava istinita priča ispričana na način kakav do sada publika nije imala prilike da vidi. Uz sve to, sam film je ljubavno pismo Parizu i Njujorku 70-ih godina prošlog veka, ali iznad svega, to je ljubavno pismo upućeno kulama bliznakinjama Svetskog trgovinskog centra u njihovom punom sjaju.

PORED MENE [16.10. i 18.10.]

film-pored-mene-plakatRežija: Stevan Filipović

Uloge: Hristina Popović, Mirjana Karanović, Dragan Mićanović, Nikola Glišić, Milica Majkić, Matea Milosavljević, Katarina Pešić, Rastko Vujisić, Marko Panajotović, Milivoje Miša Stanimirović, Darko Ivić, Jovan Zdravković, Nikola Dragutinović

Žanr: Drama

Jezik: Srpski

Zemlja: Srbija

Trajanje: 95 min

Linkovi: IMDB / Oficijalni sajt

Projekcije od 19h

Cena: 250 dinara

I tako, umesto planiranog odlaska na ekskurziju, učenici iz IV-3 ostaju zaključani u školi – bez mobilnih telefona i interneta! Od tog trenutka, sve grupe u razredu, od sportista i navijača, preko fenserki i hipstera, do štrebera i gotičarki, po prvi put moraju da rade zajedno, u pokušaju da nađu rešenje. Neki od njih su u panici, poput odlikašice Sofije (Jelena Puzić), košarkaš Strahinja (Nikola Glišić) pokušava da zavede red, njegova devojka Jelena (Milica Majkić) i drugarice ne mogu da prežale otkazanu ekskurziju, a školski diler Tadija (Darko Ivić) i ekipa imaju i većih problema. S druge strane, Lazar (Slaven Došlo) i Isidora (Gorica Regodić), u toj noći vide priliku za žurku koja će da protrese temelje škole. Nove ljubavi, stara neprijateljstva i duboko čuvane tajne će isplivati na površinu, u noći koja će promeniti sve, a Oljini učenici će po prvi put biti u situaciji da vide osobe pored sebe nekim drugim očima. Do kraja večeri, možda će neko i pronaći odgovor na temu sastava koji im je razredna zadala – “Ljubav“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh