I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Kultura

Raspisan ovogodišnji likovni konkurs „30 x 30“ – nagrade za prva tri mesta

Kulturni centar Zrenjanin i mr Milutin Mićić raspisuju dvanaesti međunarodni likovni konkurs 30×30. Konkurs je otvoren za sve profesionalne likovne umetnike na teritoriji Republike Srbije i za sve umetnike širom sveta.

Autori mogu da konkurišu sa jednim radom, koji može da budu dvodimenzionalan i trodimenzionalan u svim tehnikama i disciplinama. Jedino ograničenje je da dvodimenzionalni radovi moraju biti formata 30 sa 30 centimetara, dok kod trodimenzionalnih radova jedna dimenzija treba da bude 30 centimetara, a ostale dve ne smeju da budu veće od 30 centimetara.

Radovi koji pređu ove dimenzije neće se razmatrati. Uz radove je neophodno poslati i jedan reprezentativni katalog (ako ga autori imaju).

I Taxi Zrenjanin

 

Pored slobodnih tema, organizatori konkursa ove godine autorima nude i mogućnost da promišljaju na zadatu temu-zadatak: „Strah – u meni od mene, u tebi od tebe, u tebi od tebe, u tebi od mene, u meni od mene, od njih, ,od nas, od strahovanja“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Žiri će i ove godine dodeliti tri nagrade. Prva nagrada je samostalna izložba u malom salonu Narodnog muzeja Zrenjanin. Druga nagrada je samostalna izložba u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanin, dok je treća nagrada: prigodan poklon.

Konkurs je otvoren do 20. novembra 2017. godine.

Radove slati na adresu: Kulturni centar Zrenjanina, Narodne omladine 1, 23000 Zrenjanin.

Formular/upitnik možete preuzeti na sajtu Kulturnog centra – www.kczr.org

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh