I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

„Radionice za porodično učešće“ u zrenjaninskom Muzeju

Zrenjaninski Narodni muzej otpočeo je spovođenje Radionice za porodično učešće, novog tipa aktivnosti za posetioce muzeja. Prva radionica, „Muzejski zabavnik“, likovnog je karaktera i obuhvata posetu aktuelnih tematskih izložbi u društvu kustosa-pedagoga a zatim i izradu naslovne strane Muzejskog zabavnika suvim bojenim tehnikama i kolažima. Izrađenu naslovnicu učesnici dobijaju kao uspomenu na učešće u aktivnosti muzeja.

muzejska radionica

Radionica je namenjena svim posetiocima muzeja a broj učesnika jedne porodične grupe nije ograničen. Autor radionice je kustos-pedagog Nevena Dujin-Grković, a kako je saopšteno, inicijativa za održavanje radionica namenjenih učešću pojedinačnih posetilaca u muzeju, potekla je upravo od publike.

Radionica će se odvijati radnim danima u terminu od 16,30 do 18,30 časova. Zainteresovani sugrađani učešće najavljuju kustoskinji Dujin-Grković putem broja 023/561-841, radnim danom od 13 – 19h. Rezervacije termina su od 8. do 18. marta, a same radionice trajaće od 11. zaključno sa 19. martom. Učešće je besplatno, a materijal za rad obezbeđuje muzej.

I Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh