I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Kultura

Program Kulturnog centra – „Grdana“, filmovi, tribina

 

 

UTORAK, 26. APRIL

BALETSKA PREDSTAVA „GRDANA“

I Taxi Zrenjanin

U organizaciji baletskog studija „Stejdž“ i Kulturnog centra Zrenjanina u utorak, 26. aprila na velikoj sceni Kulturnog centra u 9.30 časova biće izvedena baletska predstava „Grdana“. Cena ulaznice je 150 dinara.Reč je o adaptiranoj bajci prilagođenoj deci kroz pokrete iz klasičnog i savremenog baleta uz prelepu scenografiju koja u potpunosti dočarava bajku…

stage

UTORAK, 26. APRIL

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

TRIBINA KONCENTRACIONI LOGOR JASENOVAC

Tribina: „Koncentracioni logor Jasenovac“ biće održana u utorak, 26. aprila u 19 časova u maloj sali Kulturnog centra. Uvodno izlaganje održaće Dragan Cvetković – istoričar i saradnik Muzeja žrtava genocida. Moderator je Miroslav Samardžić.

UTORAK, 26. APRIL

PREMIJERA FILMA „ŠAMPIONI IZ PEDESET I ŠESTE“

Premijera filma „Šampioni iz pedeset i šeste“ biće održana u utorak, 26. aprila sa početkom u 19 časova u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina. Film je snimljen povodom obeležavanja 60. godina od „Proleterovog“ osvajanja titule košarkaškog prvaka bivše Jugoslavije. Film je urađen u produkciji „Digital Style“ i režiji Zorana Slavića. Ulaz je besplatan ali je obavezno uzimanje ulaznica na biletarnici Kulturnog centra.

SREDA, 27. I ČETVRTAK, 28. APRIL

FILMSKI CIKLUS „RUSKE DRAME“

FILM: „ITALIJAN“

U okviru filmskog ciklusa „Ruske drame“ u sredu, 27. i četvrtak, 28. aprila u maloj sali Kulturnog centra od 20 časova biće emitovan film: „Italijan“. Režija: Andrej Kravčik*Ulaz je besplatan.

  • Divider

  • Divider
Na vrh