I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Kultura

Program Kulturnog centra do 12. marta

Subota, 7. mart
PROMOCIJA KNJIGE

U subotu, 7. marta u maloj sali Kulturnog centra od 16 časova biće održana promocija knjige Duška Gacina “Bioenergetski samooporavak korak za zdrav život” – priručnika za poboljšanje zdravlja i sprečavanje bolesti.

Subota, 7. mart
KONCERT NINE BADRIĆ

Jedna od najpopularnijih pop pevačica u regionu – Nina Badrić, održaće koncert u subotu, 7. marta u centru Zrenjanina u 12 časova na platou kod Vodotornja. Organizatori koncerta su Grad Zrenjanin i Kulturni centar Zrenjanina, a koncert će biti poklon svim našim sugrađankama i sugrađanima uoči 8. marta – Međunarodnog dana žena.

Ponedeljak, 9. mart
PROMOCIJA KNJIGE RADIVOJA ŠAJTINCA

Promocija najnovije knjige pesama zrenjaninskog pisca Radivoja Šajtinca biće održana u ponedeljak, 9. marta u maloj sali Kulturnog centra. “Di” – nova banatska pesmarica predstaviće se zrenjaninskjoj publici sa početkom u 19 časova. Pored autora na promociji govore Dušan Milićev i Vesna Ćuk. Stihove će govoriti Jovica Jašin, glumac.

Utorak, 10. mart
TRIBINA – GRČKA POSLE IZBORA”

Tribina – “Grčka posle izbora” biće održana u utorak, 10. marta u maloj sali Kulturnog centra. Na tribini govore: Neda Đorđević, Miloš Baković–Jadžić i Matija Medenica. Moderator je Miroslav Samardžić. Tribina počinje u 19 časova.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

Sreda, 11. mart
POSETA “MADLENIJANUMU – PREDSTAVA “ANA KARENJINA”

U sredu, 11. marta Kulturni centar Zrenjanina organizuje posetu “Madlenijanumu” na pozorišnu predstavu “Ana Karenjina”. Režija: Jug Radivojević. Igraju: Nina Janković, Tihomir Stanić, Viktor Savić, Igor Đorđević i dr. Polazak je u 16.30h ispred Kulturnog centra.
Cena: 1.700,00 RSD.

Sreda, 11. i četvrtak, 12. mart
REVIJA RUMUNSKOG FILMA – FILM: “NAJSREĆNIJA DEVOJKA NA SVETU”

U okviru Revije rumunskog filma u sredu, 11. i četvrtak, 12. marta biće emitovan film: “Najsrećnija devojka na svetu”. *Režija: Radu Žude (Radu Jude) *Siromašna devojka postaje dobitnica nagrade u jednoj reklamnoj kampanji…i kao nagradu dobija skupoceni automobil i počinje snimanje reklama…*Projekcije su u maloj Sali Kulturnog centra od 20 časova. Ulaz je besplatan.

kulturni-centar2

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh