I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Kultura

Predstava za decu – „Crvenkapa“ 24. januara u Kulturnom centru

Lutkarska scena Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ igra u nedelju, 24. januara, u 18 časova u Velikoj sali Kulturnog centra lutkarsku predstavu „Crvenkapa“.

U predstavi igraju Tatjana Barać (Crvenkapa, mama, baka, gavran, glumica iz kaputa), Miroslav Maćoš (vuk, lovac, glumac iz kaputa), Nikola Lalić i Vladimir Živin (pomoćna animacija). Prodaja karata je na biletarnici pozorišta radnim danima 10h-12h i 18h-20h i na dan igranja od 17-18h. Cena karte je 150 dinara.

– Za svako igranje predstava Dramske scene i Lutkarske scene broj sedišta u gledalištu Pozorišta ili u gledalištu drugih institucija gde igraju predstave je ograničen i procenjivaće se prema okolnostima koje nalaže aktuelni trenutak pandemije kovida-19 (nošenje maske, dezinfekcija ruku i držanje distance je obavezno). Iz tih razloga sve zainteresovane gledaoce molimo da karte REZERVIŠU ranije (isključivo putem telefona biletarnice, tel: 560-136 ili lično na biletarnici) i da ih PREUZMU u toku nedelje na biletarnici Pozorišta, izbegavajući na taj način gužvu na dan igranja predstave zbog epidemioloških mera koje ograničavaju boravak ljudi u zatvorenim prostorijama, a koje su donete kako bi onemogućile nebezbedna okupljanja i smanjile verovatnoću zaražavanja kovidom-19, kažu u pozorištu.

I Taxi Zrenjanin

Pozorište zadržava pravo izmene repertoara.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh