I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Kultura

Predstava koja dokazuje da za ljubav nikada nije kasno

Sinoć je pred mnogobrojnom publikom na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanin izvedena predstava pod nazivom “Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo“, po istoimenoj TV drami pisanoj po tekstu Milana Raleta Nikolića, a u režiji Erola Kadića i u izvedbi izuzetno poštovanih i voljenih glumaca Nede Arnerić i Feđe Stojanovića.

izvinjavamo-se

Govoreći o predstavi, Neda Arnerić i Feđa Stojanović su istakli, da je ova predstava jedna od najboljih napisanih komedija i koja je po ideji režisera Erola Kadića preneta i na pozorišnu scenu, sa ciljem da usamljenim i starijim osobama pokažu i dokažu, da za pravu ljubav nikada nije kasno,i da uz malo više optimizma i iskrene emocije mogu promeniti pogled na sadašnji svet.

Na relaciji Niš – Stalać – Paraćin – Beograd, sretnu se, na prvi pogled dva nespojiva sveta. Milić, šezdesetih godina, prosotodušni i dobroćudni seljak iz Stalaća, po stavovima čovek ni u selu ni u gradu. Borka, žena pedesetih godina, računovođa – odmerena, emotivno zatvorena, stidljiva. Da li je moguće da se u jednom danu desi nešto što čekaju ceo život? Da li je ljubav na prvi pogled ostvariva?

I Taxi Zrenjanin

izvinjavamo-se1

izvinjavamo-se2

Preciznim i poetičnim tekstom, sjajnom glumom i diskretnom režijom sinoćna predstava je na trenutke nasmejala i raznežila publiku u Zrenjaninu, i pružila neoboriv dokaz da je ljubav glavni pokretač života.
TV komedija “Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo“ je pre više od dvadeset godina – po oceni kritike i publike – proglašena i za najbolju TV dramu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh