I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Kultura

Poslastica za kraj godine – koncert KUD GIK „Banat-Pionir“

U nedelju 16. decembra KUD GIK “Banat–Pionir” održaće u Kulturnom centru Zrenjanina svoj tradicionalni, godišnji, 42. po redu koncert.

Predstaviće  se oko 120 izvođača, članova KUD-a sa željom da predstave na svoj, jedinstven, način jedan deo kulturnog – folklornog blaga, koje čuvaju od zaborava.

 – Poštovana publiko, dođite da nas podržite, da nas svojim aplauzima nagradite, date podstrek za dalji rad a isto tako date svoje primedbe i sugestije za naš rad u narednom periodu. Videćete deo onoga sa čime smo predstavili Srbiju, našu sredinu, naš grad i sami sebe na festivalima tokom ove 2018. godine i to u Rusiji, Rumuniji, Kostolcu, Čačku, Aranđelovcu, Bašaidu, Mužlji, Češkoj, Crnoj Gori, Španiji, Žitištu i drugim mestima kako u Srbiji tako i u inostranstvu – poručili su iz ovog vrednog kolektiva.

PerSu marketi

Ceo program delo je Pionir-ovih stručno-umetničkih rukovodioca i saradnika: Žorana Tošića, Jasmine Švarc, Vikotora Mučaja, solistkinja Jelene Jankov  i Anđeline Švarc. Za muziku, kao i uvek, zadužen je Nikola Markov, ovoga puta uz pomoć nekoliko bivših članova orkestra KUD-a “PIONIR”.  Za kostime je zadužena Miroslava Jankov. Koncert je na programu u nedelju 16. decembra, a počinje u 18 časova . 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh