I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Kultura

Ovacije publike i dva bisa za Zrenjaninsku filharmoniju (VIDEO)

U prepunoj sali Kulturnog centra Zrenjanina pred, kako je navedeno više od 700 gledalaca, tradicionalni 5. po redu novogodišnji koncert održala je Zrenjaninska filharmonija.

Publika je tokom 90 minuta uživala u melodijama filmskih hitova specijalno prilagođenih i aranžiranih za ovu vrstu orkestra, a sve pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika. Uz članove filharmonije nastupio je i novosadski „Big bend“ te tri sjajna tenora Dušan Svilar, Mattia Zanatta i Stevan Karanac.

– Nakon sjajne letošnje saradnje sa novosadskim „Big bendom“ i rekordno posećenog koncerta na „Danima piva“ sa preko 20 hiljada gledalaca, rešili smo da tu saradnju nastavimo i za ovaj koncert smo izabrali filmsku muziku. Stoga je i naslov koncerta „Velika filmska avantura, a burni aplauzi i poziv publike na dva bisa govori da smo još jednom uradili pravu stvar – izjavio je Roman Bugar direktor Zrenjaninske filharmonije.

I Taxi Zrenjanin

Izvedene su melodije iz najvećih filmskih hitova pa je tako publika uživala u širokom spektru od teme iz „Ratova zvezda“ do primerice „Kuma“. Sjajni tenori dočarali su nam atmosferu iz „Mambo kingsa“, „Robina Huda“, kao i vanvremenske teme „New York, New York“, „Let it snow“ ili „We are the champions“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh