I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Kultura

Otvaranje izložbe „Oslikavanje 2“ u galeriji ALUZ

Grupna izložba „Oslikavanje 2“ biće otvorena u sredu, 17. februara, u galeriji Asocijacije likovnih umetnika Zrenjanina (ALUZ), Subotićeva 1. Ovom izložbom, Asocijacija likovnih umetnika Zrenjanina započinje novu izložbenu sezonu za 2021. godinu.

Posterizovanje stvarnosti

Tri umetnika – Predrag Lojanica, Boris Horvat i Luka Radaković – FLIP, izlažu svoje radove u vidu štampanih plakata formata 70×100. Umetnici su se sreli tokom saradnje na projektu „Oslikavanje”, žirirajući likovne radove učenika.

PerSu marketi

Autorke postavke su Dušanka Đorđević i Ana Stanar. Posle zaključivanja projekta, koordinatorka Dušanka Đorđević i istoričarka umetnosti (članica žirija) Ana Stanar, dolaze do ideje da njihove različite izraze „ujedine“ zajedničkim predstavljanjem, izabravši neutralni medij koji omogućava da svako od njih pojedinačno bude sagledan kroz sopstveno autorstvo, ali i u međusobnoj jukstapoziciji koja otkriva odnose između različitih senzibiliteta i angažmana.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Zbog posebniih zdravstvenih mera, neće biti upriličeno svečano otvaranje izložbe ali će toga dana (17.2.), u periodu od 16 do 20h, umetnici biti u galeriji i moguće je sa njima razgovarati.

Izložba će trajati do 3. marta.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh