I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Kultura

Omladinski hor MŠ „Josif Marinković“ pesmom prikuplja donacije za put u Firencu (Kratki film)

Omladinski hor MŠ „Josif Marinković“ priredio je svojim sugrađanima i poštovaocima lep muzički događaj  u Kulturnom centru Zrenjanina.

U cilju promovisanja svoje kampanje za prikupljanje donacija za odlazak  na horsko takmičenje u Italiji održan je „Koncert podrške“. Mladi i nadahnuti ljubitelji lepe muzike otpevali su deo repertoara kojeg, nadaju se da će pevati i u Firenci na Internacionalnom horskom takmičenju „Leondardo Da Vinči.

U kampanji za prikupljanje sredstava koju vode na www.donacije.rs podržavaju ih pojedinci, firme i naš grad i do sada su prikupili 30% potrebnih sredstava, i nadaju se da će ispuniti cilj i prikupiti potrebnu sumu. Pored doniranja preko platforme donacije.rs preko linka https://www.donacije.rs/projekat/omladinskihor/ kampanju za odlazak hora na takmičenje u Italiju možete podržati i direktnom uplatom na žiro račun udruženja “Major Music” 200-2783910101009-86 Banka Poštanska štedionica A.D.

Fordomanija

Članove Omladinskog hora pratili smo na jednoj od proba kao i na samom koncertu gde su nam saopštili svoje želje i nadanja u vezi sa planiranim putovanjem u Firencu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh