I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Kultura

Omladinski hor „Josif Marinković“ pevaće građanima u centru Zrenjanina

Građane Zrenjanina i sve goste u sredu će na Trgu slobode dočekati lep prizor.

Omladinski hor MŠ „Josif Marinković“ u cilju promovisanja svoje kampanje za prikupljanje donacija za odlazak  na horsko takmičenje u Italiji održaće  „Koncert podrške“ u sredu 3. aprila u 13 sati na Trgu slobode.

Hor poziva svoje sugrađane da čuju delove horskog programa koji pripremaju za 3. Internacionalno horsko takmičenje “Leonardo da Vinči” koje se održava u Firenci od 9. do 12. Jula 2019. godine.

PerSu marketi

Na koncertu se sredstva doniraju neposredno, a članovi  hora pripremili su i simbolične poklone.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Hor veruje u podršku naše zajednice koja ih poznaje i prati već godinama. Da bi ovako velik ansambl otputovao na takmičenje troškovi su vrlo veliki. Kotizacija za učešće hora na takmičenju, prevoz, smeštaj, hrana, garderoba…. U kampanji za prikupljanje sredstava koju vode na www.donacije.rs podržavaju ih pojedinci, firme i naš grad i do sada su prikupili 30% potrebnih sredstava, i nadaju se da će ispuniti cilj i prikupiti potrebnu sumu. Pored doniranja preko platforme donacije.rs preko linka https://www.donacije.rs/projekat/omladinskihor/ kampanju za odlazak hora na takmičenje u Italiju možete podržati i direktnom uplatom na žiro račun udruženja “Major Music” 200-2783910101009-86 Banka Poštanska štedionica A.D. Sve uplate će biti evidentirane i na sajtu Donacije.rs i dodate ukupnom iznosu – kaže se u saopštenju hora.

Pročitajte sve detalje o kampanji i podržite ih još danas kako bismo osigurali da 35 pevača otputuje u Italiju! Svaka donacija je vredna.


Omladinski mešoviti hor MŠ Josif Marinković čine 35 talentovanih i posvećenih mladih ljudi, učenika muzičke škole, iz Zrenjanina, Kikinde, Ečke, Karađorđeva, Kovačice, Botoša, Elemira, Araca… koji već godinama osvajaju vredne nagrade na horskim festivalima i takmicenjima širom Evrope i na najlepši način predstavljaju našu zemlju. Hor je u periodu od 2006. do 2018. osvojio ukupno 42 nagrade, većinom prve, na značajnim festivalima i takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Posebno su ponosni na osvojena prva mesta na horskim takmičenjima u Belgiji, Austriji, Slovačkoj, Rumuniji, Italiji, Makedoniji… kao i na republičkim horskim takmičenjima u Srbiji.

Pratite objave hora na njihovoj fejsbuk stranici https://www.facebook.com/horjosif/?modal=admin_todo_tour

(u slučaju lošeg vremena koncert će biti održan u holu Kulturnog centra Zrenjanina )

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh