I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Kultura

Novi program Hora „Prepodobni Rafailo Banatski“ za publiku u „Noći muzeja“

Poslednji promotivni koncert pred početak petog Horskog festivala “Slobodan Bursać”, biće održan u okviru manifestacije “Noć muzeja” kada će u Atrijumu Narodnog muzeja Zrenjanin nastupiti hor “Prepodobni Rafailo Banatski”. Hor koji vodi dirigentkinja Senka Milisavljević iza sebe ima vredna priznanja.

U prvom redu tu je Nagrada grada Zrenjanina, kao i najveće nacionalno hrsko priznanje koje je ovom horu pripalo za natpevavanje na Mokranjčevim danima.

-Imamo ozbiljan i težak zadatak da sva ta priznanja opravdamo i potvrdimo na koncertima koji nas očekuju. Spremamo se za dva velika horska podviga, a to su odlazak na Internacionalne horske svečanosti u Nišu, kao i odlazak u Negotin, na celovečernji koncert, gde ćemo nastupiti kao pobednici u natpevavanju na Mokranjčevim danima. Jedan događaj je u julu, drugi u septembru, ali mi se vredno već sada pripremamo. Radimo novi program koji ćemo predstaviti zrenjaninskoj publici u Noći muzeja. Kao osveženje na našem repertoaru našla se i kompozicija iz doba renesanse, ali i nove melodije i ritmovi sa juga naše zemlje, najavila je Senka Milisavljević.

I Taxi Zrenjanin

Koncert u Atrijumu počinje u 21 sat.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh