I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Kultura

Nova izložba u Savremenoj galeriji – „Igra br. 2“

U ponedelјak 11. aprila u 19 časova u Savremenoj galeriji Zrenjanin biće otvorena samostalna izložba crteža i akvarela Tamare Žderić pod nazivom „Igra br. 2“.

tamara-zderic1
Tamara Žderić će se zrenjaninskoj publici predstaviti sa više od 30 radova, crteža i akvarela koji su u konstantnom procesu nastajanja. Ova izložba zato i nosi naziv Igra br. 2 jer se nadovezuje na nedavno realizovanu beogradsku izložbu pod nazivom Igra – ista ali dopunjena Igra koja se nastavlјa kao neprekidan proces usavršavanja.
tamara-zderic
Tamara Žderić je rođena 1990. godine u Beogradu. Master studije slikarstva završila je na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu 2015. godine u klasi profesora Gordana Nikolića. Trenutno je student prve godine doktorskih umetničkih studija na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu, odsek slikarstvo. Dobitnik je II Nagrade iz fonda za crtež „Vladimir Veličković” 2015. godine, Nagrade XVII Bijenala studentskog crteža Srbije i Nagrade “Stevan Knežević” za crtež od treće godine osnovnih do druge godine master studija 2013. godine

Izlagala je na oko 20 grupnih izložbi.

 

I Taxi Zrenjanin
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh