I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Bioskop

Ne propustite premijeru Betmen v Supermen u Cinestaru

Reditelj Zack Snyder nam donosi priču o dva superheroja koji će morati da odmere snage kako bi spasili čovečanstvo. Supermena će po drugi put igrati Henry Cavill, a Batmana po prvi put Ben Affleck.

batman vs superman

RedIteljsku palicu preuzeo je Zack Snyder, a u filmu ćemo gledati i Amy Adamas kao Lois Lane, Jasona Momoa kao Aquamana, Gal Gadot kao WonderWoman i Jesseja Eisenberga kao Lexa Luthora.

Nakon što je titanskoj borbi protiv Generala Zoda, Metropolis je sravnjeno sa zemljom, Supermen je postao najkontroverzna osoba u svetu. Dok je za mnoge je još je simbol nade, sve veći broj ljudi da razmotre pretnju čovečanstvu , tražeći pravdu za haos koju je doneo na Zemlju. Što se tiče Brus Vejna, Supermen je očigledno opasnost za društvo. On strahuje za budućnost sveta sa takvom bezobzirnom moći koja je nekontrolisana, pa oblači svoju masku i ogrtač kako bi se suočio sa čovekom od „čelika“. Rivalstvo između njih je podstaknuto gorčinom i osvetom i ništa ne može da ih odvrati od vođenja ovog rata. Međutim tamna nova pretnja se javlja: jedan koji ima moć veću od bilo koje od njih ugrozi svet i izazvati potpuno uništenje!

PerSu marketi

Nepropustite da pogledajte da pogledate ovaj filmski spektakl i rezervišite svoje karte što pre u bioskopu CineStar.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh