I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Narodni Muzej Zrenjanin

Seminar ICOM-a u zrenjaninsklom Muzeju

U Narodnom muzeju Zrenjanin sutra u 9 časova počinje jednodnevni seminar „Upravljanje muzejskim zbirkama: Nabavka predmeta“ u organizaciji Nacionalnog komiteta ICOM-a Srbije i zrenjaninskog muzeja.

Ovaj skup predstavlja nastavak ciklusa uspešnih seminara koji su prethodnih godina održavani u Pedagoškom muzeju u Beogradu i Narodnom muzeju u Nišu. Ciljevi seminara jesu podržavanje horizontalne edukacije i omogućavanje zaposlenima da razmene svoja iskustva i znanja o različitim aspektima muzejske delatnosti.

Na seminaru „Upravljanje muzejskim zbirkama: Nabavka predmeta“ u Zrenjaninu učestvovaće devet predavača iz Narodnog muzeja u Beogradu, Muzeja grada Beograda, Centralnog instituta za konzervaciju, Narodnog muzeja Kikinda, Kuće legata, Galerije Matice srpske, Muzeja primenjene umetnosti, Muzeja savremene likovne umetnosti Vojvodine i  Narodnog muzeja Zrenjanin. Do sada se prijavilo preko 80 učesnika iz 18 muzeja i galerija sa iz cele Srbije zbog čega će seminar u Narodnom muzeju u Zrenjaninu biti jedan od najposećenijih do sada.

I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh