I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Kultura

Nakon deset godina – album koji pesmama vraća u vreme odrastanja (VIDEO)

Marko ( Citizen X ) i Nikola Antić ( anX / Anx-yu) (tada član benda Exodus) su krajem devedesetih počeli da snimaju zajedno. U narednim godinama bili su dosta zanimljivi što zrenjaninskoj publici što i šire.  Bilo je puno nastupa i gostovanja.

Pre desetak godina Marko se preselio u USA  i od tada im se muzički putevi razilaze. Srećom pre pola godine Marko se javio vešću da planira projekat „NAKON 10 GODINA“, za koji je hteo da mu Nikola radi produkciju i nekoliko pesama da snime zajedno te tako nastaje i album istog imena.

PerSu marketi

Neki od muzičara koji su gostovali u pesmama su Zrenjaninci Igor Dunđerski, Marko Pejčic i Katarina Rakita.

U pesmi Delić slagalaice pevaju još i Marija Aleksić i Miroslav Ilić, pevač iz Beograda. Jedan od aktera u spotu je i Dušan Antić (Nikolin junior).

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

  – Video je nastao kao moja velika želja da baš za ovu pesmu probam da napravim i neku vizuelnu priču. Ko bude preslušao album, čuće da su sve pesme vrlo lične i zaista lepe. Uskoro će ceo album biti dostupan i online besplatno jer cilj svega ovoga nije zarada nego promocija muzike uz koju smo mi odrasli i mnogi ljudi iz našeg grada – rekao je Nikola Antić predstavljajući pesmu i album.

Muzika: Hanto Mix i mastering: N.Antić – anX Tekst: N.Antić – anX, M.Kesić – Citizen X Vokali u refrenu: Miroslav Ilić, Marija Aleksić Vokali snimani u Zrenjaninu, Beogradu i Čikagu 2020.godine muzički saradnik: Ana Šajrer Aleksić Video produkcija: N.Antić – anX. (klik na sliku za spot)

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh