I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Kultura

Najlepše je s publikom – povratak u bioskop, pozorište i Kulturni centar – uz poštovanje mera (VIDEO)

Nakon što su Vlada Republike Srbije i Krizni Štab doneli preporuke po kojima su određene mere u borbi protiv epidemije virusa COVID-19 relaksirane, omogućen je ponovni rad bioskopa, pozorišta i drugih ustanova kulture.

Mere koje će i dalje morati strogo da se poštuju tiču se nošenja maski, držanja socijalne distance, dezinfikovanja prostora, kao i ograničenje broja ljudi na jednom mestu od 500.

Cinestar startuje 1. septembra

Multiplex bioskopi Cinestar u Aviv Parku sa radom počinju 1. septembra. Tog dana cena ulaznice biće 100 dinara, a redovan program sa najnovijim filmskih hitovima kreće od 3. septembra o čemu nam je više rekla Ivana Siljevski iz Cinestara.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Narodno pozorište priprema dve predstave

U Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“ u toku su probe za dve predstave. Ježeva kućica na lutkarskoj sceni u režiji Lilijane Ivanović te Osam žena na dramskoj sceni u režiji Tare Manić. O repertoaru i merama govorila nam je Vera Đeković.

Kulturni centar ponovo sa publikom i poštovanjem svih mera

Programi Kulturnog centra koji zbog epidemije virusa COVID-19 nisu mogli da budu realizovani u prethdonom periodu realizovaće se i to uz prisustvo publike. Uz podrazumevane mere nošenja maski, dezinfekcije i distanciranja, kapacitet primera, radi velike sale moraće da se svede na pola, odnosno biće omogućeno prisustvo najviše 300 osoba. O narednim programima govori Ankica Dostanić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh