I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Kultura

Najlepše je s publikom – povratak u bioskop, pozorište i Kulturni centar – uz poštovanje mera (VIDEO)

Nakon što su Vlada Republike Srbije i Krizni Štab doneli preporuke po kojima su određene mere u borbi protiv epidemije virusa COVID-19 relaksirane, omogućen je ponovni rad bioskopa, pozorišta i drugih ustanova kulture.

Mere koje će i dalje morati strogo da se poštuju tiču se nošenja maski, držanja socijalne distance, dezinfikovanja prostora, kao i ograničenje broja ljudi na jednom mestu od 500.

Cinestar startuje 1. septembra

Multiplex bioskopi Cinestar u Aviv Parku sa radom počinju 1. septembra. Tog dana cena ulaznice biće 100 dinara, a redovan program sa najnovijim filmskih hitovima kreće od 3. septembra o čemu nam je više rekla Ivana Siljevski iz Cinestara.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Narodno pozorište priprema dve predstave

U Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“ u toku su probe za dve predstave. Ježeva kućica na lutkarskoj sceni u režiji Lilijane Ivanović te Osam žena na dramskoj sceni u režiji Tare Manić. O repertoaru i merama govorila nam je Vera Đeković.

Kulturni centar ponovo sa publikom i poštovanjem svih mera

Programi Kulturnog centra koji zbog epidemije virusa COVID-19 nisu mogli da budu realizovani u prethdonom periodu realizovaće se i to uz prisustvo publike. Uz podrazumevane mere nošenja maski, dezinfekcije i distanciranja, kapacitet primera, radi velike sale moraće da se svede na pola, odnosno biće omogućeno prisustvo najviše 300 osoba. O narednim programima govori Ankica Dostanić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh