I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Gradska Narodna Biblioteka

Nagrađeni učesnici „Male čitalačke značke“

Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ nagradila je najuspešnije učesnike manifestacije „Mala čitalačka značka“ na svečanosti koja je održana 27. maja u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“.

citalacka-znacka

U manifestaciji učestvovalo je 223 dece iz Zrenjanina, Ečke i Čente, iz 12 predškolskih grupa. Predškolci su ilustrovali knjige koje su sami pročitali ili su im ih tokom godine čitali roditelji i vaspitači.

Program završne svečanosti Male čitalačke značke pripremili su vaspitači Biljana Bilbija i Vojislava Robal sa decom iz vrtića „Sunčica“, kao i vaspitači Benedek Toni i Radoslava Milanov sa decom iz vrtića „Pinokio“.

PerSu marketi

Podsetimo, „Čitalačka značka“, koju Biblioteka organizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvete. Osnovna ideja manifestacije jeste negovanje i razvijanje književnog ukusa i kulture čitanja kod dece predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

citalacka-znacka1

U Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“ kažu da su izuzetno zadovoljni odzivom vrtića Predškolske ustanove – Bambi, Sunčica, Čika Jova, Maslačak, Biberče, Poletarac, Pinokio i vrtićima iz Ečke i Čente.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh