I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Kultura

„Na nebu visoko…“- prvi disk Crkvenog hora iz Melenaca

 Crkveni hor iz Melenaca  održao je  promociju audio diska sa kompilacijom pesama starije i mlađe grupe dve horske grupe,  crkveno-školskog hora Sv.Angelina Srpska kao i crkvenog hora Sv.Simeon Mirotočivi.

– Želimo da se zahvalimo svim ljudima dobre volje i čistog srca koji su bili deo ove uspešne priče i koji su svojim nesebičnim zalaganjem doprineli da ovaj projekat ugleda svetlost dana. Postavili smo sebi cilj  da animiramo dečicu i da pokušamo kroz pesmu i druženje da im usadimo poštovanje prema svojoj tradiciji, svojoj veri i svojim običajima – kaže se u saopštenju hrama Sv. Simeona Mirotočivog.

Sada sa ponosom  ističemo da smo uspeli u svom zadatku da crkvenom portom ponovo odjekuje dečija graja i smeh i  da naš Svetonikolajski hram u Melencima bude mesto na kom će naša deca bezbrižno trčati i igrati se, mesto gde će dolaziti sa radošću u svojim srcima i iz njega izlaziti nasmejanih lica. Najveća nagrada i priznanje za naš rad nam je upravo dečiji osmeh, taj iskreni pogled i pesma koja se ori na svakoj našoj horskoj probi, pesma koju dečica sa radošću pevaju i koja se sada nalazi na nasem disku “Na nebu visoko… “

Fordomanija

Ovo je prvi projekat u nizu planiranih  kao što su kampovi za decu, edukacije, razne radionice  za  najmlađe i  drugo.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh