I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Kultura

Mjuzikl o ljubavi u zrenjaninskom pozorištu na Dan zaljubljenih

Komad „Bilo jednom u Banatu“ baziran je na legendi iz 19. veka o nastanku zrenjaninskog pozorišta, prema kojoj se „bogati bečkerečki trgovac zaljubio u glumicu putujućeg peštanskog pozorišta, a onda joj je i pozorište sagradio“.

Ovaj mjuzikl biće izveden u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“ na Dan zaljubljenih, 14. februara u 20 časova.

– Za sve one koji u petak. februara, dođu u zrenjaninsko pozorište u pratnji jedne ili više dragih osoba i kupe dve ili više karata za mjuzikl „Bilo jednom u Banatu“. U tom slučaju cena karata je 200 dinara, dok je cena pojedinačne karte 300 dinara, kažu u pozorištu.

I Taxi Zrenjanin

Ova raskošna predstava, prepuna muzičkih i plasnih tačaka, rađena je prema priči Igora Bojovića „Legenda o pozorištu”.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Tekst su napisali Željko Mijanović i Vladimir Lazić, a tekst songova Željko Mijanović. Kompozitor je Ninoslav Ademović, koreografkinja Milica Cerović, scenograf Filip Jevtić, kostimografkinja Vanja Popović, a koordinatorka i pomoćnica reditelja Senka Petrović.

Ansambl predstave čini brojna glumačka ekipa, sačinjena od glumaca sa Dramske i Lutkarske scene zrenjaninskog Pozorišta, ali i gostujućih glumaca koji prvi put igraju u NP „Toša Jovanović”: Katarina Sarić i Mitra Mladenović, alternativno u ulozi Marije Tot, zanosne mlade glumice putujuće peštanske družine u koju se zaljubljuje grof Stojan Sivčev, koga igra Andrija Daničić („Šešir profesora Koste Vujića”, „Panama”…), graditelj pozorišta.

Karte se mogu kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta „Toša Jovanović” radnim danima i subotom od 10 do 12h i od 18 do 20h, ili poručiti putem telefona 560-141, 561-135 i 560-136 (biletarnica).

Pozorište zadržava pravo izmene repertoara.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh