I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Kultura

Književno veče i promocija knjige Mirjane Bobić Mojsilović u Kafematu

Popularni i konceptualno drugačiji koncept bar i restoran Kafemat, će u četvrtak, 8. juna, ugostiti poznatu srpsku književnicu i slikarku, autorku nekoliko bestselera – Mirjane Bobić Mojsilović.

Sa početkom u 21 čas, u četvrtak 8. juna Zrenjaninci će imati priliku da prisustvuju promociji nove knjige Marijane Bobić Mojsilović, koja nosi naslov ˝Tvoj anđeo čuvar˝.

Veoma nam je drago što ćemo slećeg četvrtka imati prilike da ugostimo književnicu kao što je gospođa Mojsilović. Tom prilikom uživaćemo u finom vinu, laganoj večeri i lepim rečima koje je autorka mnogobrojnih bestselera pripremila za nas, poručuju iz Kafemata.

I-Taxi

Marijana Bobić Mojsilović pored 13 knjiga objavila i pozorišne komade

Uvažena umetnica, pisac i slikarka, Mirjana Bobić Mojsilović u svojoj dosadašnjoj karijeri objavila je knjige Dnevnik srpske domaćice (2000), Happy End (2002), Majke mi, bajka (2003), Ono sve što znaš o meni (2005), Tvoj sam (2006), Srce moje (2007), Azbuka mog života (2008), Glad (2009),Gospodin pogrešni (2010), Traži me (2012), Tvoj anđeo čuvar(2016), kratke priče Baba, nemoj ništa da me pitaš (1997) i zbirku poezije Obećao si mi (2016).

Autorka je šest pozorišnih komada Suze su O. K, Verica među šljivama, Pozovi M radi užitka, Poslednja šansa, Pogodi ko dolazi na večeru, Svlačenje, koji su izvođeni u Narodnom pozorištu, Ateljeu 212, Kult Teatru, Zvezdara Teatru, Akademiji 28 i na sceni KC „Palilula“.

Dvanaest njenih naslova objavljeno je u Francuskoj, Italiji, Češkoj, Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji. Autorka je nekoliko samostalnih izložbi slika.

Bila je jedan od prvih autora – samostalnih izdavača u Beogradu. Nekoliko puta je dobila nagradu „Zlatni bestseler“ i dobitnica je „Zlatne značke“ Kulturno-prosvetne zajednice Srbije. Mirjana Bobić Mojsilović je slobodna umetnica i živi u Beogradu.

Vidimo se sledećeg četvrtka! Na vama je samo da ponesete dobro raspoloženje, ostalo je naša birga, dodali su iz Kafemata.

Za više informacija i rezervacije pozovite Kafemat info-line: 069 / 207 – 77 – 77

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh