I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Kultura

„Legende“ održale koncert u punoj sali Kulturnog centra

Grupa Legende izvela je svoje najlepše pesme u punoj sali Kulturnog centra, i naš grad uvrstila među najuspešnijima u aktuelnoj turneji.

legende-zrenjanin
– Zrenjaninska publika nas lepo prihvata, pokazuje da može da doživi to što mi radimo. Mi smo prošle i pretprošle godine bili ovde i sala je bila rasprodata, ali gledamo da budemo dozirani i da se pojavljujemo kada treba. Publika koja dolazi na naše koncerte godinama je naučena i mi nekako uzajamno znamo šta od njih da očekujemo, a oni, opet znaju šta ih od grupe Legende očekuje. Na naše koncerte dolazi publika od 5 do 55 godina i to nam govori da je to ogoljena muzička istina, bavimo se nečim što nema primesu onog „estradnog žutog“. Na većim koncertima sam insistirao da se ne postavljaju video bim i projekcija kao dodatan momenat jer smatram da nema potrebe, mi nismo za gledanje, dođite da nas slušate, rekao je u svom stilu Zoran dašić Daša nakon završenog nastupa u Zrenjaninu.

publika-legende
On je dodao da „Legende“ ostaju dosledne svom stilu koji neguju godinama, ali da povremeno prave određene „muzičke izlete“ poput onog u pesmi „Sjaj u plamenu“ koja je urađena u irskom stilu, ili pesme „Točak“ sa rok elementima.

– Tačno je da smo verni našem stilu koji uporno negujemo, ali u okviru njega pokazujemo sigurno nekoliko različitih podstilova. Ja ne mogu da pevam tekstove koji su prozaični i zbog toga tražim isključivo one koji su smisleni. To me uvek i iznova tera da dajem sebe kao pevača. Neki tekstovi jesu lakše štivo kako bi koncert bio u pojedinim segmentima lepršaviji, rekao je novinarima pevač Ivan Milinković koji je svojim sjajnim glasom sinoć oduševio sve dame u publici.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Fordomanija

Foto: B&G

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh