I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Kultura

„Legende“ još jednom oduševile Zrenjanince – mnogi su prošli, mi trajemo (VIDEO)

Koncertom u velikoj sali Kulturnog centra, grupa „Legende“ nastavila je lepu tradiciju gostovanja u Zrenjaninu, barem jednom godišnje.

Neprekidna koncertna turneja ove grupe traje tačno 25 godina i po tome su oni pored svog prepoznatljivog muzičkog stila i jedinstveni na ovim prostorima, verovatno i u svetskim okvirima. U tu turneju spada i druženje sa zrenjaninskom publikom u neprekinutom nizu od 1999. godine.

– Trudimo se da radimo kvalitetno kao i svih ovih godina, kao od samog početka. Pojavljuju se, naravno, mlađi i popularniji muzičari, što bi komercijalnim rečnikom rekli – trenutno isplativiji, i to je sasvim normalno i prirodno. Naša vrednost je u tome što publika i kad vidi i čuje sve ostale, poželi ponovo da vidi i čuje i nas. Kao kada se posle nekog vremena vratite nekoj zaista dobroj knjigi ili nekom starom dobrom parfemu – slikovito je dugovečnost grupe opisao Zoran Dašić Daša.

PerSu marketi

Grupa „Legende“ osnovana je u Beogradu 1988. Do sada su održali preko 2000 koncerata i u taj broj ne računaju dočeke Novih godina, velike žurke ili manje koncerte za firme i slične nastupe. „Sava centar“ do sada su napunili 59 puta i očekuju da to urade i jubilarni 60. put. Deo atmosfere sa zrenjaninskog koncerta kao i intervju sa Zoranom Dašićem pogledajte u video prilogu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh