I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Kulturni Centar

Traženje posla je posao

U Sredu 07. marta održaće se obuka na kojoj će polaznici imati priliku da nauče veštine pisanja radne biografije (CV-a), propratnog pisma, motivacionog pisma, pisma zahvalnice, ali i kako da se pripreme za razgovor sa poslodavcima, kako da spreme odgovore na “problematična pitanja poslodavca” , saznaju odakle je najbolje da krenu u potragu za poslom i još mnogo toga vezanog za aktivno traženje posla.

Obuka će se održati u Maloj sali Kulturnog Centrau u Zrenjanin uu terminu od 14 do 17 časova.

Kancelarija za mlade poziva sve zainteresovane da dođu i prisustvuju obuci i navode da se projekat privodi kraju te bi bili dobro da iskoristite ovu priliku dok još možete.

Obuku će držati Tatjana Prpić, savetnica za karijeru mladih.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

Prijave slati na e-mail adresu: darko.trajlov@grad.zrenjanin.rs, najkasnije do 7. marta u podne, ili doći lično u Kancelariju za mlade (Kulturni centar, radno vreme 8-15 časova).

U saopšenju još navode i sledeću poruku upućenu mladima : NEMOJTE ČEKATI DA VAM POSAO PADNE SA NEBA-UZMITE STVARI U SVOJE RUKE I BUDITE KORAK ISPRED SVIH!


Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh