I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

„The Frajle“ u subotu u Kulturnom centru

Ženski muzički sastav The Frajle održaće koncert u Kulturnom centru Zrenjanina  u subotu 26. marta u 20 časova.

Zrenjaninska publika nije imala priliku da sluša Frajle dve godine, koliko je prošlo od njihovog poslednjeg nastupa.

the-frajle

Tokom dva sata koncerta, popularne članice ovog sastava izvodiće pesme sa trećeg izdanja „B strana ljubavi“, ali i starije numere omiljene publici poput „Štiklice“, „Ko te voli kao niko“, „Ich Liebe Dich“…

I Taxi Zrenjanin

Koncert su danas u Zrenjaninu najavile „frajle“ Nataša Mihajlović i Nevena Buča, i direktor Kulturnog centra Goran Marinković.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Drago nam je što smo ponovo u ovom gradu. Publika je zahtevnija jer odavde dolazi dosta muzičara, među njima je i naš producent Vojislav Aralica. Želele smo da malo eksperimentišemo ovim izdanjem, da napravimo iskorak i potražimo neke druge autore sa kojima bismo sarađivale, pa smo tako ostvarile saradnju sa Alkom Vuicom, Goranom Karanom, poznatim gitaristom Rozenbergom koji je odsvirao jednu pesmu, rekla je Nataša Mihajlović dodavši da je je novo izdanje specifično jer se deo sredstava od prodaje svakog CD-a odvaja za Fondaciju Nataša Kovačević.

-Imale smo jako lepe koncerte u Pančevu, Boru, krenula je turneja po Srbiji i jedva čekamo da naša publika čuje sve nove pesme sa albuma koji je izašao u novembru, istakla je Nevena Buča.

Direktor Kulturnog centra Goran Marinković pozvao je Zrenjanince da u velikom broju dođu na koncert.

-Verujemo da će atmosfera biti vesela kao i prošli put, i poziva sve građane da ne propuste ovaj divan koncert, rekao je Marinković.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh