I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Kultura

Koncert grupe „Legende“, predstava „Seks i grad“, „Hamlet“…

ČETVRTAK, 19. JANUAR

CIKLUS FILMOVA DEJVIDA LINA – FILM: „KRATAK SUSRET“

U okviru Ciklusa filmova Dejvida Lina u sredu, 18. i četvrtak, 19. januara sa početkom u 20 časova u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina biće prikazana romantična drama – film: „Kratak susret“/Brief Encounter/ 1945, Velika Britanija, /. Ulaz je besplatan. Prema anketi magazina „Tajm aut“ film „Karatak susret“ proglašen je za najromantičniji film u istoriji iako nema srećnog kraja. U filmu Silija Džons i Trevor Hauard glume par koji se zaljubljuje iako su u braku…

UTORAK, 24. JANUAR

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

POSETA JDP – PREDSTAVA „HAMLET“

U utorak, 24. januara Kulturni centar Zrenjanina organizuje posetu JDP – Beograd na pozorišnu predstavu „Hamlet“. Predstavu je režirao Aleksandar Popovski. Igraju: Nebojša Glogovac, Jelena Đuričić, Nikola Rakočević i dr. Polazak je u 17 časova ispred Kulturnog centra. Cena: 1600 dinara.

UTORAK, 24. JANUAR

TRIBINA – KUPAŽE – NAJPOZNATIJA VINA SVETA

Klub Vina u saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanina u utorak, 24. januara u maloj sali Kulturnog centra sa početkom u 19 časova održaće tribinu – „Kupaže – najpoznatija vina sveta“. Uvodno predavanje održaće Šandor Šomođi /Podrum Somogyi/ – vinar tehnolog. Predavanje je sveobuhvatna priča o mešanju vina – o kupažama. Sa tehnološke strane, način združivanja sortnih vina, sa marketinške strane zastupljenost u svetu, najveća i najpoznatija imena vina, sa somelijerske strane, hedonističke vrednosti kupaža. Na tribini prisutni će imati priliku da upoznaju 20-tak svetskih standarda, stilova vina iz celog sveta, saznaju pojedine primere etiketa, njihovu vrednost, prosečne cene, kao i specifičnosti u načinu proizvodnje ovih (mešanih) vina. Nakon tribine, Klub vina će omogućiti zainteresovanima da degustiraju namenski pripremljenu kupažu od vina članova Kluba Vina, i da uporede sa komponentama od kojih je sačinjeno vino. Također će biti ponuđena dva svetska brenda kupaža na degustaciju. Ulaz je besplatan. Degustacija se naplaćuje.

SREDA, 25. I ČETVRTAK, 26. JANUAR

CIKLUS FILMOVA DEJVIDA LINA – FILM: „VELIKA IŠČEKIVANjA“

U okviru Ciklusa filmova Dejvida Lina u sredu, 25. i četvrtak, 26. januara sa početkom u 20 časova u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina biće prikazana drama – film: „Velika iščekivanja“/Great Expectations/ 1946, Velika Britanija/. Ulaz je besplatan. Film je jedna od prvih adaptacija istoimenog romana Čarlsa Dikensa – najznačajnijeg engleskog pisca 19. veka. Siromašno siroče odjednom postaje džentlmen uz pomoć nepoznatog dobrotovora. Igraju: John Mills, Anthony Wagner, Jean Simons i dr.

PETAK, 3. FEBRUAR

POZORIŠNA HIT PREDSTAVA „BALKANSKI SEKS I GRAD /ČIPKA I ČOKOLADA“

U petak, 3. februara na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina sa početkom u 20 časova biće izvedena pozorišna hit predstava „Balkanski Seks i grad/Čipka i čokolada“. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova od ponedeljka, 23. januara. Cena ulaznice u pretprodaji je 400, na dan predstave 450 a za organizovane posete 350 dinara. #Radnja predstave je osmišljena kao komična priča u kojoj dve najbolje drugarice, Čupka i Čarna, razmenjuju svoja iskustva iz života i razgovaraju o uvek aktuelnim muško-ženskim problemima. One na duhovit način postavljaju mnoga pitanja koja muče savremenu ženu i muškarca na Balkanu. Na pozornici će oživeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja. Američka serija „Seks i grad“ osvojila je planetu baveći se baš njima, a sad i Srbija ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz Njujorka koje muke muče sa muškarcima, i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje ”nerešive” probleme, dok Zverka, Mikan Kozomara tumači lik zgodnog zavodnika. Uloge: Čupka – Anita Petković,Čarna – Svetlana Milenković, Čajka – Nataša Jaramaz, Zverka – Mikan Kozomara. Predstava je prožeta muzičkim songovima. Autori: Antileta Živković, Danijela Božičković-Radulović i Stanko Holcer. Režija i produkcija: Stanko Holcer

UTORAK, 14. FEBRUAR

KONCERT GRUPE „LEGENDE“

Koncert grupe „Legende“ biće održan u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u utorak, 14. 2. 2017. Koncert počinje u 20 časova. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 800 a za organizovane posete 700 dinara. #U okviru nove koncertne turneje „Legende“ će nastupiti pred zrenjaninskom publikom. Obradovaće sve ljubitelje njihovih pesma i rado slušanih melodija od starogradskog do etno – pop zvuka. Organizator zadržava pravo izmene programa.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh