I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Kultura

Koncert gostiju iz Celja u Kulturnom centru

Društvo Slovenaca Planika iz Zrenjanina organizuje svečanost u Kulturnom centru, kojom će obeležiti Prešernov dan, slovenački „Kulturni praznik“.

 Miklavž_2013_1 (1)

Svečanost će biti održana u petak,  7. februara 2014. godine, u 19 časova u Kulturnom centru.

U programu će učestvovati gosti iz Centra za povezivanje učitelja, đaka i prijatelja gimnazije Celje, koji imaju dugu i bogatu kulturnu tradiciju u oblasti muzike.

PerSu marketi

Publici će se predstaviti i Devojački hor, muški vokalni sastav FaVoZa i instrumentalna grupa The Šlagers. Veče će biti i u znaku obeležavanja 100-godišnjice smrti kompozitora Davorina Jenka.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Gimnazija Celje – Centar ima bogatu i dugu tradiciju horskog pevanja. U Devojačkom horu svake školske godine amaterski peva više od 50 devojaka. Hor je postigao brojne uspehe i dobio veliki broj priznanja u Sloveniji i inostranstvu.

Vokalna grupa „FaVoZa“ najmlađa je od tri vokalna ansambla koja deluju u Celjskoj gimnaziji.

Uprkos kratkoj istoriji grupe mogu se pohvaliti izuzetno raznovrsnim koncertnim i projektnim aktivnostima i muzičkim dostignućima. Instrumentalna grupa „Šlagers“ neophodan je deo omladinskih manifestacija i koncerata. Grupa je uglavnom posvećena izvođenju džez i sving muzike i slovenačkih narodnih pesmama u novim aranžmanima.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh