I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Kultura

Koncert ansambla Istanbul night večeras u atrijumu Narodnog muzeja

Ukoliko ste ljubitelj etno džeza, ambijentalne muzike ili obrade sefardskih pesama, večeras imate priliku da uživate u koncertu ansambla Istanbul night. Koncert će se održati u Atrijumu Narodnog muzeja Zrenjanin, sa početkom u 20 časova.
Događaj će pratiti i striming na fejsbuk nalogu Kulturnog centra, kao i video signal i zvuk koji će se putem video bima emitovati na Trgu slobode.

ANSAMBL ISTANBUL NIGHT

Trio Istanbul night postoji od 2013. godine. Sastav čine Roni Beraha – violočelo, kompozitor i aranžer, Denis Nikičić – električna gitara, i Aleksa Milijanović – perkusije.  Interpretiraju svetsku muziku, muziku ambijenta, etno-džez, autorsku muziku i obrade sefardskih pesama.
Nastupali su na brojnim festivalima širom Srbije, u Crnoj Gori, Sloveniji, Mađarskoj i Italiji. Održali su više samostalnih koncerata.
Objavili su dva studijska albuma: „Istanbul night modes and impressions on sufi and Sefardic songs“ (2016) i „Laila“ (2019). Album „Laila“ Radio Beograd je uvrstio među deset najboljih ostvarenja „world music“ domaćih autora za 2019 godinu.

ULAZ JE SLOBODAN

Koncert zajednički realizuju Narodni muzej i Kulturni centar Zrenjanina. Ulaz je slobodan.
U skladu sa merama prevencije broj mesta je ograničen, a posetioci su u obavezi da nose masku.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh