I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Kultura

„Kauboji“ Kokana Mladenovića u zrenjaninskom pozorištu

Narodno pozorište iz Kikinde izvešće hit komediju „Kauboji“ na dramskoj sceni zrenjaninskog pozorišta u petak 27. februara.

Predstavu je režirao Kokan Mladenović, a glavnu ulogu igra Emina Elor, ovogodišnja dobitnica „Dnevnikove“ nagrade za ulogu Koštane u istoimenoj predstavi Andraša Urbana.

kauboji-front

– Predstava „Kauboji” je jedna lepa, ljudska pozorišna priča, ali i raskošna komedija. Sama po sebi je beskrajno teška, jer podrazumeva ne samo sposobnost glume, nego i fizičku sposobnost izvođača, učenje koreografija, sviranja i pevanja, ocenio je Kokan Mladenović.

Fordomanija

Predstava se bavi pozorištem. Priča prati sudbine 57 likova, koje tumači 13 glumaca, a koji se uzdižu iznad svojih neuspeha i svoje neznanje pretvaraju u pozorišnu veštinu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

„Kauboje“ igraju Dragan Ostojić, Đorđe Marković, Marko Gvero, Branislav Knežević, Gordana Rauški, Nikola Joksimović, Emina Elor, Miljan Davidović, Branislav Čubrilo, Slavoljub Matić, Tanja Markov.

Cene karata su 300 dinara, a djaci studenti i penzioneri imaju popust pa je za njih karta 200 dinara.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh