I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Kultura

Julijana Vincan – u muzici uživam, nadam se da uživaju i oni koji me slušaju (VIDEO)

Na Youtube platformi objavljena je zanimljiva obrada  pesme Shallow iz filma „A star is born“ koju izvode Julijana Vincan i harfistkinja Željka Milošević.

Zanimljive i drugačije obrade pesama mnoge muzičare su približile budnom oku javnosti. Veliki broj izvođača kako domaće, tako i strane muzike, upravo su na taj način dobili odskočnu dasku i vinuli se u sam vrh muzičke scene, a neki su se upisali i u istoriju muzike zahvaljujući kreativnosti koju su upleli u interpretaciju određenog umetničkog dela. Upravo je to slučaj sa Julijanom Vincan koja na svom YouTube kanalu postavlja, kako sama kaže, „kreativne obrade manje ili više poznatih domaćih i stranih numera“.

Julijana i Željka (Foto: Željko Kovačević Mrvica)

Julijana Vincan, rodom je iz Sečnja, a školovala se delom i u Zrenjaninu.  Ima tako reći tri zanimanja – novinarstvo, pevanje i PR. Diplomirala je novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka i masterirala Kreativnu filmsku i televizijsku produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.
– Sve tri aktivnosti doživljavam i kao hobije, jer neizmerno volim sve čime se bavim. Svakim svojim postupkom trudim se da promovišem lepe, inspirišuće priče i stvari. Bavim se pevanjem i muzikom uopšte od malena. Trebalo mi je šest godina da krenem da snimam nešto za svoju dušu i postavljam to na YouTube. Pevala sam do sada u raznim, divnim bendovima. „Himera“, „The Bite“, „ABBA Real Tribute Band“, „Dea Dia“, a trenutno sarađujem sa Zijom u grupi „Valentino“. Sada, kada sam malo skupila više hrabrosti i iskustva, počela sam jednostavno da uživam u muzici koju volim, na način na koji ja to želim. Ovo mi donosi neizmernu sreću i jako me ispunjava – kaže Julijana za naš portal.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

(Foto: Željko Kovačević Mrvica)

Druga članica ovog dueta Željka Milošević je Kragujevčanka koja živi i radi u Beogradu, Novom Sadu i Somboru. Nastavnica je uskostručnih predmeta u okviru smera „Dizajn zvuka“ u Srednjoj muzičkoj školi, aktivno se bavi sviračkim poslom i edukacijom harfe, vodi četiri udruženja koja se bave kulturom i umetnošću, a koja su najviše fokusirana na neformalnu edukaciju i rešavanje socijalnih problema kod mladih.

„Shallow“ i „Samo jednu ljubav imam“ uz magiju harfe i vokala

Pesma „Shallow“ prva je pesma koju je Vincan objavila u svojoj produkciji. U originalu je izvode Lejdi Gaga i Bredli Kuper u filmu „A star is born“. Sledeća, i mnogima omiljena interpretacija, je pesma Vlade Divljana „Samo jednu ljubav imam“.  Video je zabeležio Željko Kovačević (Foto Mrvica), dok se za stil pobrinula Sonia Iris Milić.
– U videima koje planiram da snimam vodiću računa o raznim detaljima, kao što su ambijent, stil, izgled, emocija, zvuk. Pažljivo biram muzičare sa kojima sarađujem i uvek će to biti ljudi kojima se divim. Uživam u ovome što radim i vreme će pokazati da li i drugi uživaju u mom stvaralaštvu.

 Na svom YouTube kanalu Julijana Vincan redovno objavljuje najrazličitiju vrstu muzike sa mnoštvom izvrsnih muzičara.

Najdirektnija podrška je da stvarno poslušate i pogledate snimke, a ako vam se svide, podelite i kliknite „subscribe“, odnosno, „pretplati se“na YouTube kanalu Julijana Vincan, gde će biti još mnogo kvalitetnih snimaka.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh