I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Kultura

Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo u Kulturnom centru Zrenjanina

Pozorišna predstava „Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo“ biće odigrana u petak, 14. oktobra u 20 sati na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina.

neda-arneric-fedja-stojanovic-novosti-rs

Na relaciji Niš – Stalać – Paraćin – Beograd, sretnu se, na prvi pogled dva nespojiva sveta. Milić, šezdesetih godina, prosotodušni i dobroćudni seljak iz Stalaća, po stavovima čovek ni u selu ni u gradu. Borka, žena pedesetih godina, računovođa – odmerena, emotivno zatvorena, stidljiva. Da li je moguće da se u jednom danu desi nešto što čekaju ceo život? Da li je ljubav na prvi pogled ostvariva? Naša priča je dokaz da za ljubav nikad nije kasno. Preciznim i poetičnim tekstom, sjajnom glumom i diskretnom režijom ova predstava će vas nasmejati, raznežiti i pružiti dokaz da je ljubav glavni pokretač života.

Predstavu je režirao Erol Kadić, a igraju Neda Arnerić i Feđa Stojanović.

PerSu marketi

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina od utorka, 4. oktobra svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 500 za organizovane posete 400, a za đake, studente i penzionere – 250 dinara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh