I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Kultura

Izložbe radova učenika škole „Nikola Tesla“ i Škole crtanja

U petak, 9. juna, u Kulturnom centru Zrenjanina biće otvorene dve zanimljive izložbe. Najpre će u malom holu biti otvorena izložba radova polaznika Škole crtanja Bojane Pisodorov, a zatim i izložba učenika škole „Nikola Tesla“.

IZLOŽBA RADOVA POLAZNIKA ŠKOLE CRTANjA I SLIKANjA ZA DECU I ODRASLE

Izložba radova polaznika Škole crtanja i slikanja za decu i odrasle biće otvorena u petak, 9. juna u malom holu Kulturnog centra Zrenjanina u 17 časova. Škola crtanja postoji četiri godine i do sada je pohađalo oko 200 dece i odraslih. Namenjena je svima koji žele da savladaju osnovne elemente crtanja i slikanja. Na ovoj izložbi biće prikazani radovi dece i odraslih nastalih u proteklih godinu dana. Najzastupljeniji su radovi u tehnici suvi pastel, akvarel olovke i klasični akvarel i u olovci i ugljenu. Izložba je otvorena do 23. juna 2017. Školu crtanja vodi Bojana Pisodorov. Ovo je treća po redu izložba na kojoj se predstavljaju radovi polaznika škole.

PerSu marketi

IZLOŽBA UČENIKA ELEKTROTEHNIČKE I GRAĐEVINSKE ŠKOLE „NIKOLA TESLA“

Izložba učenika Elektrotehničke i građevinske škole „Nikola Tesla“ biće otvorena u petak, 9. juna u 19 časova u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina. Na izložbi će biti prikazani likovni i tehnički crteži, modeli, makete i animacije koji/e su nastali/e protekle dve godine u saradnji profesora i đaka na smeru „Arhitektonski tehničar“. Koordinator izložbe je mr Branko Đukić – akademski slikar i profesor likovne kulture.

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh