I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Kultura

Izložba radova dece sa posebnim potrebama

U organizaciji Umetničke asocijacije Zrenjanin, uz podršku Asocijacije nezavisne kulturne scene Srbije, u ponedeljak, 8. oktobra u 19h u Holu Kulturnog centra Zrenjanina, održaće se otvaranje izložbe dečijih radova na temu „Da se ja pitam…“ nastalih tokom realizacije kreativnih radionica likovnog tipa istoimenog programa. Projekat je namenjen deci sa posebnim potrebama sa ciljem njihovog efikasnijeg uključivanja u društveni život zajednice.

Aktivnostima u okviru ovih radionica, pružena je podrška toj deci da prepoznaju  potrebe svog okruženja i da na adekvatan način ukažu na svoje potrebe. Autori umetničkih radova su polaznici Škole za obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju »9. maj« Zrenjanin i polaznici Centra za decu i mlade sa invaliditetom »Alternativa« Zrenjanin koji su učestvovali u likovnim radionicama sa temom „Da se ja pitam…“ a pod koordinacijom akademskih slikara Gabrijele Parigros i Rastka Stefanovića.

                                                                                                                        Fotografija : Artja Karajev

I Taxi Zrenjanin

Radovi će biti promovisani i u vidu zidnih i džepnih kalendara za 2013. godinu, kao i u obliku fotografija nastalih tokom realizacije projekta.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh