I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Kultura

Izložba „Nacrtaj mi pticu“

Najbolji radovi tradicionalnog konkursa raspisanog povodom 8.novembra – Dana osnovne škole “Vuk Karadžić” u Zrenjaninu, biće izloženi u Holu Narodnog muzeja Zrenjanin u petak, 14. decembra.

Ovogodišnja tema “Nacrtaj mi pticu”, okupila je više od 500 radova iz osnovnih škola sa teritorije Grada Zrenjanina, i osnovnih škola “4. oktobar” iz Vojvode Stepe, “Matija Gubec” iz Tavankuta i „Majšanski put“ iz Subotica. Posetioci će moći da vide oko 100 odabranih radova – crteža, slika, slika na crepovima i nagrađenu skulpturu.

NENAD DIMITRIJEVIC VI2

Nenad Dimitrijević, IV2

Fordomanija

U sastavu žirija ove godine bili su Dušanka Đorđević, akademski slikar – scenograf i nastavnik likovne kulture, Bogdan Đorić i Rajna Krulj, akademski slikari. Dodeljene su tri treće, dve druge i po jedna prva nagrada u kategorijama nižih i viših razreda, kao i dve specijalne nagrade – za inovaciju serije radova „Ptice na crepovima“ i za skulpturu na temu „ptica“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

VIKTORIJA JENEI VII2

Viktorija Jenei, VII2

 Otvaranje izložbe je u 19 časova.

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh