I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Kultura

Dođite na koncert sa slatkišom ili slanišom kao ulaznicom

U Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu, u petak 22. decembra od 19 časova biće održan, sada već tradicionalni, humanitarni koncert „Praznične horske čarolije” – novogodišnji humanitarni koncert Horskog festivala “Slobodan Bursać”.

U okviru programa će nastupiti:

– Gradski dečiji hor Kulturnog centra – dirigent Senka Milisavljević
– Združeni horovi „Sanjalice”, „Volimo solfeđo mi” i „Muzika u boji” – dirigenti Sanja Popović i Tanja Ivanica
– Dečiji hor muzičkog centra „Supernova” – dirigent Marko Pejčić

Fordomanija

Kao i prethodnih godina, ulaznice za ovaj koncert su slatkiši i slane grickalice, od kojih će biti napravljeni paketići koji će biti uručeni dečijem odeljenju Opšte bolnice „Đorđe Joanović”.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prilikom dodele paketića će Cekom – Centar za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju, izvesti novogodišnju predstavu „Novogodišnji kraljevski festival” za decu na odeljenju. Ovo će ujedno biti i prvi promotivni koncert petog, jubilarnog Horskog festivala „Slobodan Bursać”, koji će se održati juna 2018. godine.

Organizatori humanitarne akcije su KulturKick Creative Productions i Kulturni centar Zrenjanina, u saradnji sa mladima iz Cekoma – Centra za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju, a sponzor manifestacije je kompanija „Gomexˮ

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh