I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Kultura

Glumci pripremaju predstavu Daria Foa – „Nemam da platim i neću da platim“

Dramska scena Narodnog pozorišta „Toša Jovanović” otpočela je 20. novembra pripreme nove predstave prema tekstu nobelovca Daria Foa „Nemam da platim i neću da platim”.

U osnovi ove komedije sadržana je kritika socijalnih prilika, ali i ekonomskog i političkog sistema Italije. Međutim, prateći pojedinačne sudbine predstavnika radničke klase, pronalazeći ih na marginama društva, ovaj komad tematski korespondira i postaje aktuelan u kontekstu domaćih okolnosti i problema koji prate radnike Srbiji.

Režiju predstave i adaptaciju teksta potpisuje Miloš Jagodić, za scenografiju i kostim zadužena je Blagovesta Vasileva, a muziku je komponovao Gabor Lenđel.

PerSu marketi

U predstavi igraju: Snežana Kovačev Čelar (Antonija), Jovan Torački (Đovani, njen muž), Vesna Varićak (Margareta), Zvonko Gojković (Luiđi, njen muž), Mirko Pantelić (policijski narednik/poručnik) i Nataša Luković (policijska narednica/zaova).

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Inspicijent je Jelena Ristić, a sufler Ivana Titin.

Premijera je zakazana za 26. januar 2018. godine.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh