I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Kultura

Glavna književna nagrada „Bal u Elemiru“ 50.000 dinara

Organizacioni odbor manifestacije „Bal u Elemiru – Sremčevi dani“ i MZ Elemir, raspisali su konkurs za književnu nagradu „Bal u elemiru“. Konkurs se odnosi na književna dela humorističkog, satiričnog žanra – proza, poezija, aforizmi.

U pozivu za konkurisanje navodi se da „obim svakog ostvarenja kojim se konkuriše za nagradu, ne sme prevazići više od 12 strana uobičajenog kompjuterskog slova font 10, kod proze, dok se poetska ostvarenja, sem pojedinačnog naslova, mogu slati i u ciklusu do deset pesama“. Broj aforizama je ograničen na deset strana.

Radovi moraju biti do sada neobjavljeni, potpisani imenom i prezimenom sa adresom i brojem telefona autora. Pravo učešća imaju svi autori iz zemlje i inostranstva, a ponovo mogu učestvovati i autori nagrađeni na prošlogodišenjem konkursu.

PerSu marketi

Rok prijema radova za konkurs je 10. jun 2017. godine i šalju se na adresu: Mesna zajednica „Elemir“, Ul. Žarka Zrenjanina br. 49, 23208 Elemir, sa naznakom „Za književni konkurs Bal u Elemiru 2017“.

Dodeljuju se ukupno tri nagrade: prva u iznosu od 50.000, druga u iznosu od 30.000 i treća u iznosu od 20.000 dinara. Odluku o nagradama donosi tročlani stručni žiri, a uručenje nagrada obaviće se 23. juna 2017. godine u okviru specijalnog programa manifestacije „Bal u Elemiru – Sremčevi dani“ u Elemiru.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh