I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Kultura

Filmski klasik „Čarobnjak iz Oza“ u obradi Baletskog studija „Stage“

Dečja baletska predstava „Čarobnjak iz Oza“ biće izvedena u Kulturnom centru Zrenjanina u utorak 4. i sredu 5. februara. Termini predstava su 9, 30 h i 12.00 h i imaju humanitarni karakter jer su prikupljena sredstva namenjena kupovini neophodne bolničke opreme dečijeg odeljenja „Opšte bolnice „Đorđe Joanović“.

Predstava je urađena po motivima istoimenog filmskog klasika iz 1939. godine. U predstavi igraju deca njih više od 60 članova baletskog studija „Stage“ uzrasta  od 4 do 18. godina. Koreografiju i režiju potpisuje Aleksandra Tot, diplomirani baletski igrač iza koje stoji više od 15 godina igračkog iskustva.

I Taxi Zrenjanin

U predstavi se koriste baletski pokret i gluma, karakteriše je i odlična kostimografija, za čije su potrebe svi kostimi ručno rađeni. Baletska predstava „Čarobnjak iz Oza” urađena je u produkciji baletskog studija „Stage” i traje oko 70 minuta.

Baletski studio „Stage“ ostvaruje uspešnu saradnju na sličnim humanitarnim projektima već 8 godina sa Kulturnim centrom, Udruženjem „Budimo ljudi“ i Predškolskom ustanovom Zrenjanin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh